2777
2789
عنوان

درآمد عالی با ترید

258 بازدید | 6 پست

دوستان من چند ساله در گروهی عضوم ک همه راه های درآمد از طریق اینترنت ک میگفت درست بود و خودشون هم با چند نفر ادمین پشتیبانی میکردن و جواب سوالات رو میدادن ۳ تا از بهترین راه های در آمدی ک معرفی کردن و بچه ها درآمد زیادی داشتن بازی تاپ ریچ بود و دومی بازی کریزی دیفنس و آخری انجام ایردراپ با ده اکانت ک همه موفق بود و الان طرح آخری ک دارن اینه ک دوستانی ک میخوان ترید کنن و وین ریت بالای نود درصد رو داشته باشن رو جمع کنن هر چه نفرات بیشتر هزینه کمتر و بهترین کانالهای  vip خارجی عضو بشن و به ما سیگنال بدن هزینه هم ده دلاره برای یک ماه 

مالک گروه حلال و حروم سرش میشه من قبلا داخل یکی از کانالهاش عضو شدم برای ساخت پرو_کسی و چون به خاطر فیلترینگ شدید طرح نصفه موند پول ما رو برگردوند کامل و الان هم میگن تعداد به حد نصاب نرسه پولتون برگشت داده میشه ولی تا اونوقت سیگنال رایگان بهمون میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا متوجه نشدم سیگنال میدن یا اموزش

سیگنال میدن مثلا یکی از کانالهای vip ک مد نظرشونه یه کانال روسی هست ک هزینش ماهی ۳۵۰ میلیونه ک سیگنالارو فقط با ده تتر در اختیار ما میزارن من فقط به خاطر اینکه تعداد به حد نصاب برسه و طرح لغو نشه اومدم اینجا معرفی کردم