2777
2789
عنوان

تشریف بیارین اسمتونو بگین براتون دعای معراج بخونم💫

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 38 پست
😂😂😂❤️

برای بچم دعاکنین خوب بشه بیماری خاصه 

وبرای خواهرم @ملوسکتونم1 آرزوی بهترین ها ودارم وبرای قلب پاکش 

خدایاهیچکس روبامرگ عزیزش ک نتونه لحظه آخرم نبینتش امتحانش نکن خدایا دخترابابایی هستن آخه خدایاهیچ مادری روبابچش امتحان نکن یاخدا هیچ مادری دلش نیادجلوی چشم طفل معصومش خیانت کنه واونواواره کنه یاخدا هیچ برادری به خواهرش چشم بدنداشته باشه وتن خواهرش نلرزه یاخدا هیچ بنده ای روتوغربت ازتن آزارنده مخصوصا ازاربابیماری خاص الهی آمین🤲

هانیه الهه هلیا فاطمه @دختر_12    

ممنون که به فکرم بودید. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برام دعا کن آبجی روسیاهم تورو به آبروی خانم فاطمه زهرا آبرومو حفظ کنه زندگیمو از هم نپاشه خدا منو ببخشه و پیش بنده خدا سرافکندم نکنه 🥺😭😭😭 اسمم حدیث

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
برای بچم دعاکنین خوب بشه بیماری خاصه  وبرای خواهرم @ملوسکتونم1   آرزوی بهترین ها ودارم ...

الهی بگردمتون عزیزم چشم حتما حتما دعا میکنم انشاءالله هربدی و شر از خودتون و عزیزانتون و همه ی کاربرا به دور باشه

الهی بگردمتون عزیزم چشم حتما حتما دعا میکنم انشاءالله هربدی و شر از خودتون و عزیزانتون و همه ی کاربر ...

زنده باشی قشنگم سرنوشت من خیلی تلخه .انشالا ک قلب همه خانمامثل موج دریابتپه چون خانماحساسن وزودمیشکنن💗