خامه قنادی گلرود، سالویا... دیرتر آب میشن، واسه کاور کیک خیلی خوبن. دیر آب میشن. ولی درصد چربیشون بالاتره و یکم سنگینن. واسه همین برای کاور کیک بهتره. ولی برای فیلینگ میتونی از خامه سبکتر استفاده کنی. من یبار به خامه قنادیم که یکم شل بود کمی کرمفیل اضافه کردم بهتر شد.
کولاک یه کم سسته به زور فرممیگیره وزود از فرممیفته برای قنادای ماهر خوبه در عوضش طعمش عالیه.خامه گلرود راحت فرممیگیره وزود سفت میشه.طلایی و نقره ای هم زیاد فرقی نداره
زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است