2777
2789

سلام

من روش فرم دادن خامه رو بلدم که باید محیط خنک باشه و بذارم یخش باز شه در حد بستنی و اول دور کند همزن بعد تند و اینا

ولی بازم وقتی خامم فرم میگیره بعد یه مدت آب میشه

شما بهش چیزی اضافه میکنید که خوب سفت میشه و سفت میمونه؟

مارک خوب چیه؟ کولاک خوبه

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خامه قنادی گلرود، سالویا... دیرتر آب میشن، واسه کاور کیک خیلی خوبن. دیر آب میشن. ولی درصد چربیشون بالاتره و یکم سنگینن. واسه همین برای کاور کیک بهتره. ولی برای فیلینگ میتونی از خامه سبکتر استفاده کنی. من یبار به خامه قنادیم که یکم شل بود کمی کرمفیل اضافه کردم بهتر شد. 

کولاک یه کم سسته به زور فرم‌میگیره و‌زود از فرم‌میفته برای قنادای ماهر خوبه در عوضش طعمش عالیه.خامه گلرود راحت فرم‌میگیره وزود سفت میشه.طلایی و نقره ای هم زیاد فرقی نداره

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
خامه قنادی گلرود، سالویا... دیرتر آب میشن، واسه کاور کیک خیلی خوبن. دیر آب میشن. ولی درصد چربیشون با ...

خب من یدونه یک کیلویی میخوام بگیرم نمیخوام زیاد بخرم

بع. این گلرود شنیدم خوشمزه نیست نمیدونم

🌷
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز