2777
2789

عالیه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن قطعا اشتباهه چون بعدا شوهرتون از چشم شما میبینه هرچقدرم خودش ناراحت باشه و راضی از قطع رابطه ولی اونا هم خونن و یجایی به هم وصلن اونوخ همچی سر شما خراب میشه

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
بد نکن خودتو قطع رابطه چیه دیگه ای بابا

همه جور خوبی که فکر کنی بهشون کردم

اما سر موضوعی متوجه شدم دورو بودن و تهمت زدن

تغییر رفتار دادم نه تنها بهتر نشدن بدترم شدن

فکر میکنی خیلی براشون مهمه ک نری پیششون 

تازه اینطور همیشه شوهرت میره اونجا 

من جات باشم همیشه همراه شوهرم میرم پیششون نمیزارم نفس بکشن اگ از ت بدشون میاد ت بیشتر دور ورشون باش کیف کن حرص میخورن

قطع ارتباط با پدر و مادر همسر رو موافق نیستم ولی با بقیه اگه همسرت هم همپا هست و هر دو به این نقطه رسیدید که دیدار نداشته باشید بهتره میشه مدیریت کرد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

به نظرم قطع رابطه نکن چون شوهرت خانوادشن نمیتونه قطع رابطه کنه ولی رفت امدتو کم کن مثلا اگه در ماه دوبار شام ناهار میرفتی ی بار برو در حد یک ساعت شب نشینی شوهرتو تو دستت بگیر با سیاست تا وقتی اذیت شدی بیاین خونه وقتیم اومدی خونه اصلا بحث نکن فقددبگو من خانوادتو عین خانوادم دوست دارم ولی باعث میشن ازشون دل سرد شم و اینو نمیخام کم کم میفمه مشکل خانوادشه ولی اصلا خودتو جوری نشون نده انگار روب روی خانوادشی

بهترین کار من با خواهر و برادرهای همسرم دوسالی میشه رفت و آمد نداریم مادرشوهرم هم سالی دو بار فوقش برم راحت راحتم 😁

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.