2777
2789
عنوان

بوسیدن نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 6602 بازدید | 158 پست
بخدا همیشه روغن ارگان خوبه برای مو چقدر خوبه موها براق خیلی عالیه

اره عزیزم خودم برا موهام دارم باید از این به بعد برا اقا هم استفاده کنم البته کم کم میترسم الان ناراحت شه😅

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت تو رابطه اصلا معنی نداره یا حداقل تا یه جایی..  پسرا دختر شیطون دوس دارن، من خودم میرفتم ...

اره عزیزم منظورم اینه هنوز من خیلی صمیمی نشدیم میگم ناراحت بشه وگرنه بله شما درست میگین و البته ایشون از روز که  به عقد نزدیک میشیم پروتر میشن کلا صورتمو نابود میکنه تا اون روز😞

من اوایل زندگی ریشش و میمالید کف پام منم عین بچه 3 ساله قلقلکم میگرفت🤢😒🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅😅مرسی امتحان میکنم حتما😅

کف پا گردن این حرکت که با نوزاد میکنن سرشون و میکنن تو شکم بچه ها اونم خیلی حال میده حتمااااا🤣

مرسی عزیزم با ذوق و هیجانب ایشون دارن فکر نکنم حالا حالاها به من برسه بخواح اقدامی کنم😅😂😂

اره عزیزم منظورم اینه هنوز من خیلی صمیمی نشدیم میگم ناراحت بشه وگرنه بله شما درست میگین و البته ایشو ...

خب لابد اون میبینه تو هیچ کاری نمیکنی برا همین پررو بازی در میاره، وا بده بزار اونم کیفشو ببره مثل تو هم یکم اذیتم بشه😁

همه ی این کارا اذیت شدنم داره. مثلا من هر بار گردن طرفو طوری کبود میکنم که مجبور میشه تا یکی دو هفته پیرهن یقه دار بپوشه دکمه هاشم تا بالا ببنده که یه وقت کسی نبینه 😂🤦🏼‍♀️

خب لابد اون میبینه تو هیچ کاری نمیکنی برا همین پررو بازی در میاره، وا بده بزار اونم کیفشو ببره مثل ت ...

اخه ما عقد نبودیم منم میترسیدم بهش رو بدم الانم خب دیگه مشخص شده که که کی عقد کنیم اینجوری شده و مدام وعده وعید میده قبلش خیلی اروم بود ففط بوس و بغل ولی از زمان مشخص شدن تاریخ و انجام کارامون خیلی حرکات میکنه