2777
2789
عنوان

لکه بینی و ivf

479 بازدید | 9 پست

من روز نهم سیکلم‌هستم.دو هفته پیش هیسترو شدم و خراش آندومتر دادم برای انتقال سومم

روز ۳ پریود سونو شدم و سیکل انتقال شروع شد.شرایط رحم نرمال بود.

داروهام استرادیول،  فرتیل سی ام، آ س آ و فولیک اسید هستن.

قبلا ۵ روزه پاک‌میشدم

اما الان گاهی لک می بینم🤦‍♀️

فردا دکترم گفته برم برای سونو

ممکنه ضخامتم کم‌باشه و سیکلم کنسل بشه؟ خیلی نگرانم قبلا اصلا مشکل ضخامت نداشتم

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو گروه آی وی افی ها   هم اینجا هم نی نی پلاس نصب کن  بلد نبودی بپرس بهت بگم

رفتم والا اصلا کسی سوالات جدی رو جواب نمیده.

رفتم والا اصلا کسی سوالات جدی رو جواب نمیده.

دو سه بار باید بپرسی   هستن تو گروه 

منم برنامه گهواره  و نی نی پلاس دارم در کل هرچی بپرسی جواب دقیق و درستی نمیگیری  که بگی آهان نمیدونستم  یه چیزی میگن گه خودتم همه رو میدونی و توگوگل خوندی فقط وقتمون رو هدر میدیم  اینجا 

بخدا من هرچی سایت و نظرات  و پیج بود زیرو رو گردم  دنبال یه راه جدید برای از پوشک گرفتن بودم  

همه  راهنمایی  تکراری   چیزایی که خونده بودمو میدونستم‌ اجراکرده بودم رو میگفتن  تا آخرش به مرور زمام‌بچم یاد گرفت  خودش بره دسشویی

سلام خوبین؟ ببخشید تو یه تاپیک قدیمی دیدم شما گفتین از آشناهاتون کسی آمپول سینورا مصرف میکرده، من روماتیسم مفصلی دارم و اخیرا دکترم آمپول سینورا برام تجویز کردن ولی هنوز شروع نکردم مصرفشو، خواستم ببینم اون آشناتون از درمانش راضی بود؟ من بیماریم شدید نیست اما چون بخاطر کورتون پوکی استخوان و زخم معده گرفتم دکتر ترجیح داد آمپول سینورا رو جایگزین کورتون کنه، نمیدونم چرا ولی میترسم از شروع کردنش

سلام خوبین؟ ببخشید تو یه تاپیک قدیمی دیدم شما گفتین از آشناهاتون کسی آمپول سینورا مصرف میکرده، من رو ...

سلام 

بله امپول سینورا عالیه برای مشکلات سیستم‌ایمنی بدن.

حتما استفاده کن یک امپول بیولوژیک بی ضرر هست.

ان شاالله بهبود پیدا می کنی. 

سلام  بله امپول سینورا عالیه برای مشکلات سیستم‌ایمنی بدن. حتما استفاده کن یک امپول بیولوژیک ب ...

من دکتر بخاطر زخم معده و پوکی استخوان گفت که بهتره دیگه کورتون نخورم اما تا میخوام کورتون رو قطع کنم تا یک چهارم قرص در روز میرسه اما کمردرد و پادردم نمیذاره کامل قطعش کنم، دکتر صلاح دید کلا درمانم از کورتونی تغییر کنه امل من میگم نکنه به این معنی باشه که بیماریم شدید باشه، 

در کل از آمپولم میترسم🥺😄

سلام  بله امپول سینورا عالیه برای مشکلات سیستم‌ایمنی بدن. حتما استفاده کن یک امپول بیولوژیک ب ...

ببخشید اون آشناتون بعد از مصرف سینورا چاق شد؟ یعنی مثل کورتون چاق میکنه آدمو؟ 

ببخشید اون آشناتون بعد از مصرف سینورا چاق شد؟ یعنی مثل کورتون چاق میکنه آدمو؟ 

نه اصلا چاق نمی کنه.خیالت راحت.

جز داروهای بیولوژیک هستش سرچ کن درموردش.