2777
2789

تابلو یادبود تعیین جنسیت درست کنین 😝

قبل انومالی دوست و اشناهاتون اثر انگشت ابی یا صورتی بزنن  هر فکر میکنه دختره با گواش یا ابرنگ یه انگشت صورتی بزنه و هرکی فکر میکنه پسره ابی بزنه  

من واسه توراهیم درست کردم

یه نمونشو میفرستم ببینید 

از روی همین شات بگیرین و ببرین کافی نت براتو اثر انگشتاشو پاک کنه و چاپ کنه

همسده امام رضایوم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه آدم میدونن یعنی عرضه ندارن جلوشوهرت روبگیرن متاسفم خیلی زود داری کوتاه میای به حرفش گوش نده زنگ بزن همه روجمع کن مادرشوهرت ایناعرضه ندارن

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
عزیزم نتونستم تاپیک جدیدت کامنت بزارم قفل بود اینکارو نکن قرصنخور الکی بگو خورد دست به دامن خداشو بج ...

خدا خودش کمکم کنه خیلی درموندم کلا ذهنم قفله حس عجیبی دارم

همسده امام رضایوم😍

اسی..تاپیکو قفل کردی مجبور شدم اینجا پست بزارم..چقدر دلم شکست با تاپیکت من حاملم و احتمال ۹۰درصد بچم دختره..میدونی چه حالی بهم دست داد؟خواهش میکنم اگه خدا و پیغمبر حالیته کاری به اون بچه نداشته باش سقطش نکن اخه چرا به کدوم گناه میخای سقطش کنی..اصلا بزار و برو پسرشم بنداز گردن خودش ببینم تاکی میتونه بی مادری بچشو و نبودنتو تحمل کنه..اسی اگه داره مجبورت میکنه برو شکایت کن ازش ولی خواهش میکنم سقطش نکن...

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
خدا خودش کمکم کنه خیلی درموندم کلا ذهنم قفله حس عجیبی دارم

بسپار به خدا اینکارو نکن خدا قهرش میاد بگو خدایا خودت مواظب بچه هام باش بخاطر ناشکری همسرم بلایی سر هیچ کدوم از بچه هام نیاد خودتو بچه هاتو به خدا بسپار خدا جواب شوهر احمقتو بده از خدا نمیترسه این بشر

اسی..تاپیکو قفل کردی مجبور شدم اینجا پست بزارم..چقدر دلم شکست با تاپیکت من حاملم و احتمال ۹۰درصد بچم ...

انشالله بچتو سالم بغل بگیری

نمیدونم امشب قرصا رو که اورد چیکار کنم 

به پیشنهاد یکی از بچها براش زبان بند بگیرم

مجبورم 

همسده امام رضایوم😍

هیچوقت تسلیم شوهرت نشی که ممکنه خدا بدجور تاوان اینکارتون رو بده بعدا یه عمر بزنی تو سرت تو یه بچه دیگه داری زبونم لال خدایی نکرده بخاطر این بیشعوری همسرت ممکنه خدایی نکرده با پسرش امتحانش کنه پس اگه بچه هاتو دوست داری به حرف شوهرت نکن شده برو از اون خونه ولی موقتیه شوهرت خودش میگه برگرد ولی بچه سقط نکن تو نباشی کی میخواد پسرشو جمع کنه مادر خودش مگه چندروز میتونه نگه داره

انشالله بچتو سالم بغل بگیری نمیدونم امشب قرصا رو که اورد چیکار کنم  به پیشنهاد یکی از بچها بر ...

عزیزم دارم میگم چیکار کن...میگم نخور میگم ول کن برو از اون خونه میخای زبان بند بگیری؟؟!پسرتو ولش کنی بری میدونی زندس..اما دخترتو بخای ولش کنی بایر به مرگش راضی بشی..اخه یکم خودت فکر کن الان دارم واقعا حرص میخورم از دستت...

هیچپقت تسلیم شوهرت نشی که ممکنه خدا بدجور تاوان اینکارتون رو بده بعدا یه عمر بزنی تو سرت تو یه بچه د ...

مادر خودش بچهای دیگه برادرشوهرمو داره بزرگ میکنه 

همسده امام رضایوم😍
هیچوقت تسلیم شوهرت نشی که ممکنه خدا بدجور تاوان اینکارتون رو بده بعدا یه عمر بزنی تو سرت تو یه بچه د ...

اره دقیقا...نمیدونم چطور از خشم و غضب خدا نمیترسه..به عمرم توایت سایت اینقدر عصبانی و ناراحت نشده بودم..عوض اینکه ول کنه برع میخاد زبان بند بگیرع