2777
2789
عنوان

دامپزشک هست راهنمایی کنه

71 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ی ساعت پیش تو حیاطمون صدای بچه گربه میومد انگار گیر کرده بود جایی پیداش کردم آوردمش خونه

ولی نمیدونم چی باید بهش بدم بخوره میترسم آسیب ببینه

دندونای نیشش تازه رشد کرده فک کنم ۴ هفته میشه

لطفا بگین چیکارکنم خیلی ترسیده 

ما که دل به الله بستیم الله داند و کارش... 

عزیزم دامپزشک نیستم 

میتونی شیر بدون لاکتوز بخری 

یا مرغ  خالی بدون هیچ ادویه ایی بپزی با سیب زمینی و هویج 

ریز خورد کنی بهش بدی 

استخون نباید داشته باشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم دامپزشک نیستم  میتونی شیر بدون لاکتوز بخری  یا مرغ  خالی بدون هیچ ادویه ایی ب ...

ممنون فک کنم مادرش بیاد فردا میبرمش تو حیاط تا درش اوردیم مادرش رفته بود دیگه دلم نیومد شب بیرون بمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون فک کنم مادرش بیاد فردا میبرمش تو حیاط تا درش اوردیم مادرش رفته بود دیگه دلم نیومد شب بیرون بمو ...

عزیزم بهش غذا بده 

ببین مادرش فردا میاد یا نه 

گربه ها معمولا بچه هاشون رها میکنن خیلی مادر های خوبی نیستن 😅

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

همین ی ساعت پیش تو حیاط مام یکی پرت شده بود تا اوردمش خونمون رب زیر مبلا زیر کابینتا همه جا قایم میشد . ب بدختی گرفتمش باز گذاشتم بالا دسشویی حیاط . مادرش ی قرقر میکرد واس من دله خانوم انگار بچشو کالباس کردم تحویلش دادم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

همین ی ساعت پیش تو حیاط مام یکی پرت شده بود تا اوردمش خونمون رب زیر مبلا زیر کابینتا همه جا قایم میش ...

ای وای 😄 من یکی دیگم داشتم ولی اون بزرگتر بود ی سری از پشت کلی وسایل بیرونش اوردم  مادرم خیلی مخالفت میکرد ولی الان دیگه چیزی نمیگن میارم تو اتاقم