2777
2789

واقعا دیگه کم آوردم وسط این همه استرس😔😔😔

هر طرف رو درست میکنم باز یه خبر دیگه میرسه و منه بیچاره این وسط له میشم 😭😭😭😭

دعای شما همیییییشه به دادم رسیده😔 خواهش میکنم این دفعه هم کمکم کنین 😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

میشه برام صلوات بفرستین که همه چیز ختم به خیر بشه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدا حاجتت را بده

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
دعا کن برام خیلی درموندم😭😭😭😭😭😭 بعد از خدا فقط به دعای شما نی نی سایت ها امید دارم 😔😔😔

به نیتت ۱۰۰ تا صلوات گفتم .انشالله مشکلت حل بشه به حق ایام فاطمیه

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
به نیتت ۱۰۰ تا صلوات گفتم .انشالله مشکلت حل بشه به حق ایام فاطمیه

چقدر شما مهربونین 🥺🥺🥺

یک دنیااااااااااا ازتون ممنونم 🙏🙏🙏🥺🥺

الهی امشب از ته دل بخندین و بلا ازتون همیشه دور باشه🌹🤲

سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید) 

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه مسلمانان جهان حاجت روا بشن و 

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه بیماران اسلام شفای عاجل و کامل پیدا کنند 

اگر رفتید حرم انشاالله به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه و اگه میشه به نیابت از همه مسمانان نماز زیارت بخونید  

الهی آمین

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج) 

و 

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم 

حتما نماز استغار بخونید (از  گوگل میتونید نحوه خوندنش رو پیدا کنید) خیلی خیلی خیلی خیلی  خوبه

مهدی هستم

ممنون

حتما عزیزم با گوشت وپوستم درکت میکنم

چقدر خوبه که شماها رو دارم 🥺🥺

یک دنیا ممنونتم🙏🙏🙏🥺

بعضی وقتا کمممممممم میارم دیگه😔😔😔

یبار از گند کاریای شوهرم باید بکشم یبار از عکس العمل های بچگانه خونوادم 😔😔😔😔😔 من باید اون وسط مواظب باشم که کدورتی پیش نیاد و احترام ها از بین نره 😔

دیگه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭

کاش یه ماشین میزد بهم رااااااااااااااحت میشدم از این همه استرس و غصه😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😔😔

من فرستادم گلم تو هم برای من بفرس 😔

یک دنیا ممنونم 🙏🥺

مرسی که اینقدر مهربونین 🥺🥺

چششششم حتما 🤲🤲 برات آیةالکرسی میخونم ان شاءلله خدا کارهاتو درست کنه🤲🤲🤲🤲🌹🌹