2777
2789

اون مدتی که بود همش دوست داشتم بره با اینکه میدونستم حسش دورغ نیست اما تو چند ماهی که نبود دائم از کارم پشیمون بودم، با هر حرفی یادش میفتادم و گریم میگرفت، به خدا گفتم اگه قسمت همیم یه کاری کن برگرده قول میدم دلشو نکشنم اما حالا که برگشته باز دودلم😭

حال خودمو نمیفهمم، نمیدونم چیکار باید بکنم، کسی تو موقعیت من بوده؟

تکلیفت با خودت مشخص نیست یعنی چی؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب طبیعیه دودل باشید چون اون اقا ابراز علاقه کرده . اما شما در نظر بگیرید اخلاقش رفتارش و غیره چجور هست اگر اوکی هست قبول کنین . چون عموما چیزهای دست نیافتنی واسمون جذابه هر چند هر چقدر بد باشه 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
خب طبیعیه دودل باشید چون اون اقا ابراز علاقه کرده . اما شما در نظر بگیرید اخلاقش رفتارش و غیره چجور ...

اخلاقش اینا خوبه کاریه سادست ولی عمیقا دوسش ندارم نمی‌دونم به مرور به وجود میاد یا نه

آره ظاهرش، هیکلش به دلم نمیشینه🥺 میترسم عجولانه تصمیم بگیرم 

چند سالته گلم؟

اینم بگما قیافه بعد از یه مدت عادی میشه 

اون اخلاق و رفتاره که مهم ترینه 

و البته وضعیت مالیش

کاربری دست دونفره😊