2777
2789

سلام دوستان. من درحال جدایی هستم از همسرم.یجوری همه چی بهم ریخت ک اصلا آمادگی شو نداشتم.در عرض دو هفته همه زندگیم و برنامه هام بهم ریخت.بخاطر اتفاقا و خیانتی ک کرد نمیتونم باهاش ادامه بدم.الان دادیم کارای دادگاه رو انجام میدیم،مدام ب بهانه های مختلف ازم شکایت میکنه.درد خیانت ی طرف،درد اذیتش ی طرف دیگه.من یه بچه کوچیک هم دارم،نمیدونم توی خونه چطور درآمد داشته باشم. شرایط بیرون کار کردن یمقدار سخته با وجود پسرم. اصلا نمیدونم ،خیلی گیجم .دوستان کسی تجربه یا پیشنهادی از کار خونگی داره؟چکار کنم ک بتونم هزینه هامو بدم؟

حق داری عزیزم .واقعا شرایط سختیه .امیدوارم زودتر روبه‌راه بشه زندگیت .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین توی شهرتون چی میتونی با قیمت مناسب تهیه کنی و بصورت آنلاین شاپ بفروشی 

یا ادارات و مدارس سطح شهر برای ترشی خونگی و سبزز و پیازداغ و اینا خیلی خانما سفارش میدن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

خب حق و حقوقت بگیر تا بتونی فعلا بگذرونی

بعد غذای خانگی درست کن بفروش 

ترشی و سبزی پاک کردن برای رستوران ها و بیمارستان ها 

یا برو آموزش کیک و شیرینی پزی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

با خانوادت زندگی می‌کنی یا مستقل میشی تنها 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

خانوادت حمایتت نمیکنن 

بچه راباید بذاری و بری کار با بچه کوچیک سخته

نفقه بچه را که باید شوهرت هرماه بهت پرداخت کنه 

خپدتم وارد مار بشی تا کارهای بهتری پیدا کنی

یکی از اقوام ماجدا شد کار خیلی سختی برداشته اما میگه دستم جلو کسی دراز نیست

خیانت تنها موردی هست که نمیشه تو زندگی واقعا گذشت کرد، 

تا دلت بخاد کار با گوشی میتونی تو خونه انجام بدی، ادمین بودن الان درآمدش خوبه، سروش و ایتا 10 تا کانال داشته باشی درآمدی بین 5تا 7ملیون درماه داری، درکل نگران نباش خدابزرگه 🌹🌹

خب حق و حقوقت بگیر تا بتونی فعلا بگذرونی بعد غذای خانگی درست کن بفروش  ترشی و سبزی پاک کردن ب ...

تا الان نزدیک ۵۰ تومن بابت وکیل و دادگاه دادم.هیچی به نامش نیس ک بتونم مهریه ازش بگیرم.همه رو جابجا کرده. درخواست نفقه دادم هنوز ب نتیجه نرسیدم 

تا الان نزدیک ۵۰ تومن بابت وکیل و دادگاه دادم.هیچی به نامش نیس ک بتونم مهریه ازش بگیرم.همه رو جابجا ...

لعنت ب ذات خرابش 

ولی شما از حق و حقوقت نگذر  

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍