2777
2789

میشه با دل های پاکتون برام دعا کنین 🥲دعا کنین که حاجتایی که به درگاه خدا کردم و خواهم کرد برآورده بشن و از گناهام بگذره و اگر مدیون کسی هستم و یا حق الناس دارم خدا کاری کنه که اون طرف من و ببخشه انشاءالله هرکی برام دعا کرد خدا یک جا تو زندگیش که مشکل داشت دستشو بگیره و به دلش نظر کنه الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماهت 

حتما عزیزم برات دعا میکنم تو هم دعا کن برام 🥹

ببین هر ماه در حد وسعت رد مظالم بده( اینجوری باعث میشه اگه دین مالی به کسی داری که دستت بهش نمی‌رسه یا روت نمیشه یا ندیدیش دیگه ادا بشه) 

یکی هم از طرف کسایی که فک میکنی حق الناس داری کار خوب به نیتشون انجام بده ( برای زنده ها هم منظورمه) مثلاً امروز یه زیارت عاشورا میخونم ثوابش بره برای کسایی که حقی به گردنم دارن 

یا به یکی کمک میکنم به نیت کسایی که حق دارن امیدوارم من رو ببخشن

البته اینا درصورتیه که دسترسی نداشته باشی اگه دسترسی داری ازشون حلالیت بگیر 

🌈اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌈
سلام به روی ماهت  حتما عزیزم برات دعا میکنم تو هم دعا کن برام 🥹 ببین هر ماه در حد وسعت رد مظ ...

من معمولا خجالت میکشم برم حلالیت بطلبم همون کارهای بالارو که گفتی بخوام انجام بدم  کافی هست ؟ 

من معمولا خجالت میکشم برم حلالیت بطلبم همون کارهای بالارو که گفتی بخوام انجام بدم  کافی هست ؟&n ...

ببین خدا هر حقی رو ببخشه حق الناس رو نمیبخشه ولی اونقدر مهربونه که وقتی پشیمونی جای جبران گذاشته 

وقتی کارات رو ببینه اینکه به ازای بقیه کار خوب انجام میدی مطمئنم هر جور شده دل کسی که حق الناس داری رو نسبت بهت نرم می‌کنه 

اینکارا رو یه شخص دینی بهم گفته بود منم هر از گاهی انجام میدم و سعی میکنم دیگه حق الناس نداشته باشم ( خیلی سخته😭)ولی بازم میتونی از کسی که کارشناس دینی هست بپرسی 🥰🩷🩷🩷مواظب خوبیات باش🩷🩷🩷

🌈اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌈