2777
2789

عزیزم میشه راهنمایی کنی چه دستگاهی بعتره چند ساله گذاشتی چند گذاشتی 

منم میخوام بذارم ولی نمی دونم چجوریه

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه راهنمایی کنی چه دستگاهی بعتره چند ساله گذاشتی چند گذاشتی  منم میخوام بذارم ولی نمی ...

والا من خیلی راضی نیستم 

خون ریزیمو زیاد کرد 

لکه بینی بعداز پریود که تا ده روز بعضی وقتا تا دوازده روز طول میکشه 

مال من مسی هست 

پنج ساله 

دو سال و تیمه گزاشتم 

والا من خیلی راضی نیستم  خون ریزیمو زیاد کرد  لکه بینی بعداز پریود که تا ده روز بعضی وقت ...

منون عزیزم بابت کمکت توام یه هفتهدکامل خوابیدی یت بلند شدی کار کردی؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
والا من خیلی راضی نیستم  خون ریزیمو زیاد کرد  لکه بینی بعداز پریود که تا ده روز بعضی وقت ...

منم ۱۲ روز مسی گذاشتم البته من ۱۰ سالس ببخشید اینو میپرسم ترشحه کشدارم ددرین 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

ن من نمیتونستم بخوابم 

چون دوتا بچه پشت سر هم‌داشتم 

اصلا دکتر هم نگفت استراحت کن 

فقط گفت کار سنگین نکن 

لازم نیست ک استراحت مطلق باشی گلم فقط ده روز چیزای سنگین بلند نکنی و رابطه هم نداشته باشی

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

منم ۱۲ روز مسی گذاشتم البته من ۱۰ سالس ببخشید اینو میپرسم ترشحه کشدارم ددرین 

کلا دستگاه ترشحو بیشتر میکنه و باید مواظب باشی عفونت نگیری

و اینکه من تا دوماه همش خونریزی داشتم 

ن من نمیتونستم بخوابم  چون دوتا بچه پشت سر هم‌داشتم  اصلا دکتر هم نگفت استراحت کن  ...

عزیزم من شنیدم باید بخوابی هیچ کاری نکنی تا جا بیفته واگر ن خونریزی میکنی

کلا دستگاه ترشحو بیشتر میکنه و باید مواظب باشی عفونت نگیری و اینکه من تا دوماه همش خونریزی داشتم&nb ...

پس ب بدنت نساخته باید برش میداشتی . من فقط ۴ روز بعد گذاشتن دستگاه خونریزی داشتم 

که البت گفت طبیعیه تا دوماه خونریزی 

ولی دکتر من گفت اگه زیاد خونریزی داشته باشی بعدش بهت نمیساز باید درش بیاری. شما پیش متخصص گذاشتی یا ماما