عزیزم میشه راهنمایی کنی چه دستگاهی بعتره چند ساله گذاشتی چند گذاشتی
منم میخوام بذارم ولی نمی دونم چجوریه
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا من خیلی راضی نیستم خون ریزیمو زیاد کرد لکه بینی بعداز پریود که تا ده روز بعضی وقت ...
منون عزیزم بابت کمکت توام یه هفتهدکامل خوابیدی یت بلند شدی کار کردی؟
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
ن من نمیتونستم بخوابم چون دوتا بچه پشت سر همداشتم اصلا دکتر هم نگفت استراحت کن ...
عزیزم من شنیدم باید بخوابی هیچ کاری نکنی تا جا بیفته واگر ن خونریزی میکنی