2777
2789
عنوان

شما باشید پی اس فایو برای بچه ۸ ساله میخرید یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 32 پست
نمیش ک کنترل کرد

تا حدودی 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
اینم همینه من فقط گوشیمو ی وقتا خیلی خیلی کم میدم بازی میکنه یا عکس میگیره خودمم کنارشم  یا فی ...

خیلی راحت بگید مناسب سنش نیست البته اگر از اول نه شنیدن رو یادگرفته باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من زیاد در این باره اطلاعی ندارم  ولی کلا سرشو با چیزای دیگه گرم کنه  طبیعتا اگه خونه بی ...

ن اینجوری نیست بیش فعاله اصلا نمیشینه ک بخواد بیکار باشه 

همش در حال فعالیته شباام ناراحته ک من هنوز فلان بازیو نکردم هنوز پارک نرفتیم 

اما میبینه دلش میخواد 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ن اینجوری نیست بیش فعاله اصلا نمیشینه ک بخواد بیکار باشه  همش در حال فعالیته شباام ناراحته ک م ...

دکتر تشخیص داده بیش فعاله؟ یا نه؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خیلی راحت بگید مناسب سنش نیست البته اگر از اول نه شنیدن رو یادگرفته باشه

ب بچه ک نمیگن مناسب سنت نیست لج میکنه اونجوری

ن شنیدنو بلده اما با دلیل

میگم ک الان ی وقتا بازی میکنه اما خیلی کم 

برا همین مشکلی نیست ک خودش داشته باشه

اما وقتی خودش داره دیگ نمیتونی بگی فقط ماهی ی بار خب دیگ‌همش بازی ‌میکنه

بهش‌ میگم نمیشه اما دلمم براش میسوزه 

دکتر تشخیص داده بیش فعاله؟ یا نه؟

روانپزشک

ب بچه ک نمیگن مناسب سنت نیست لج میکنه اونجوری ن شنیدنو بلده اما با دلیل میگم ک الان ی وقتا بازی می ...

اتفاقا میگن به شرطی که از اول گفته باشن بهش نه اینکه بهانه آورده باشن الکی من از اول هرچیزی رو با دلیل به پسرم گفتم نه اینکه دروغ بگم بهش توضیح دادم خیلی هم خوب می‌پذیره 

میشه هم گرفت براش روزی یک ساعت تعیین کنید استفاده کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دارو میخوره؟

از وقتی بچه تر بود درمانش شروع شد اون موقع خیلی کارا می‌کرد اما الان کنترل شدس دیگ

خیلی بهتر از موبایله

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
از وقتی بچه تر بود درمانش شروع شد اون موقع خیلی کارا می‌کرد اما الان کنترل شدس دیگ

خب خوبه عزیزم 

با دکترش در ارتباطی؟ از اون مشورت بگیر 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اتفاقا میگن به شرطی که از اول گفته باشن بهش نه اینکه بهانه آورده باشن الکی من از اول هرچیزی رو با دل ...

ن گفتن متفاوته با دلیل اوردن

کسی بهونه نمیاره نخوام بخرم نمیخرم 

اون رو حرف من حرف نمیزنه کلا 

اما (برا سنت مناسب نیست) ب نظر من اشتباهه

ن گفتن متفاوته با دلیل اوردن کسی بهونه نمیاره نخوام بخرم نمیخرم  اون رو حرف من حرف نمیزنه کلا ...

میتونی هم با مشاور کودک صحبت کنی به نظرم بهترین راه همین باشه 

خب خوبه عزیزم  با دکترش در ارتباطی؟ از اون مشورت بگیر

قبل از نی نی سایت با روانشناس صحبت کردم اما نظرای اینجایم ی سریاشون واقعا دلایل منطقی داره اونارم میخوام بخونم...