2777
2789

داداش من میخواد

من کاری با وابستگیش و درساش ندارم اونارو کنترل میکنم 

اما خیلی دلیلی دیگ داره ک ضرر داره کلا برا بچه

ما فقط میریم مسافرت یا جمع میشیم دور هم خیلی کم شاید ماهی یک بار بازی کنیم 

اونم بلده خودش خیلیم دوست داره

اما الان تو شرایطی هست ک استرس داره کلا فشار روشه ب نظرم بدترش نکنه بهترش نمیکنه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

خیر 

پسر من هفت ساله هست نه اهل گوشی نه بازی چون مناسب سنش نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا توصیه نمیکنم

میشه دلیلشم بگی🥲

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
خیر  پسر من هفت ساله هست نه اهل گوشی نه بازی چون مناسب سنش نیست

اینم همینه من فقط گوشیمو ی وقتا خیلی خیلی کم میدم بازی میکنه یا عکس میگیره خودمم کنارشم 

یا فیلم میزارم براش ببینه 

پی اس فایون باهاش مخالفم 

اما خب وقتی خودش گفته میخوام

نمیدونم چجوری قانعش کنم

پسر من ۱۱ سالشه ما اول به خاطر بودجه  و دوم به خاطر ضرر بودنش نمیخریم هفته ای ۲ بار میره کلوپ

لینک کانال من در روبیکا اموزش انواع بافت و شینیون  مو کودک  برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود مامانا😃https://rubika.ir/shinionkodak

نه اصلا نیاز نیست خریدش توی این سن

بچه توی این سن باید فعالیت جسمانی داشته باشه نه اینکه به این چیزا عادت کنه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

پی اس فایو چنده؟

لینک کانال من در روبیکا اموزش انواع بافت و شینیون  مو کودک  برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود مامانا😃https://rubika.ir/shinionkodak

بستگی داره اگه بازیای مناسب سنش رو انجام بده و زمانش کنترل بشه و مشکل مالی نداشته باشین البته این چی ...

از این نظرا اوکیه

اما ببین همین گوشیم ضرر داره برا بچه

دیگ اون ک جای خود داره

اینا بیشتر تاثیر روحی میزارن

هم باعث گوشه گیری بچه میش هم با دیگران ارتباط نمیگیره هم باعث ترویج خشونت و ... تازه درسشم نمیخونه& ...

درس ب کنار

با بقیش موافقم اما اگه کنترل نشه

نه اصلا نیاز نیست خریدش توی این سن بچه توی این سن باید فعالیت جسمانی داشته باشه نه اینکه به این چیز ...

حالا چجوری میشه قانعش کرد

حالا چجوری میشه قانعش کرد

من زیاد در این باره اطلاعی ندارم 

ولی کلا سرشو با چیزای دیگه گرم کنه 

طبیعتا اگه خونه بیکار باشه معلومه دوست داره بره این بازی هارو کنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜