2777
2789
عنوان

یلدا🍉

672 بازدید | 48 پست

بیاین بگین برا شب یلدا میخواین چکار کنید؟

کجا میرین؟لباس چی میپوشید؟ ایده بگیریم ازهمدیگه

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا هیچی و معلومم نیس کجا باشم

میخاستم لباس بگیرم گرون بود منصرف شدم

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
فعلا هیچی و معلومم نیس کجا باشم میخاستم لباس بگیرم گرون بود منصرف شدم

وااایییی نگم از قیمت لباس ها

جالبه اینه هر لباسی قرمز و سبزشو قیمتش رو بالاتر از بقیه رنگها کردن😑

من فق یه پفک اشی مشی ساده نیستم!اشی مشیه اصلم😏😂🫶🏻 اشی مشی یک پفک نیست یک سبک زندگیست😍😂🧡
وااایییی نگم از قیمت لباس ها جالبه اینه هر لباسی قرمز و سبزشو قیمتش رو بالاتر از بقیه رنگها کردن😑

اره دقیقا.

خیلی زور داره منم کلا منصرف شدم !!!!

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

همیشه دوست داشتم ی جمع بزرگ دور هم باشن

ی جمع ک حرفای خوب واسه گفتن داشته باشن

با آدمایی ک با تو فازشون یکی باشه

آدمایی ک بدخواه نباشن حسود نباشن زبونشون نیش دار نباشه مهربون و صمیمی باشن

مهم نباشه ک لباس فلان بپوشی یا فلان تشریفاتو داشته باشی

شعر بخونیم شعرای خوب

شب یلدا شوهرم سرکاره

احتمالا بریم خونه مامانم.

خودم دوست دارم برم پیش شوهرم.

کیک بپزم انار دون شده و کدو و لبو پخته و تخمه ببرم براش😊

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.