2777
2789
عنوان

خواب نذری دادن

947 بازدید | 17 پست

خواهرم گفت دیشب خواب دیدم که بین همسایه هامون داشتی نذری پخش میکردی..نمیدونم گفت یادم نمیاد نذری چی بوده فک کنم میوه بوده بنظرتون تعبیرش چیه..؟

یا چند وقت پیش خودم خواب دیدم سر کوچمون یه مغازه هست شنیدم داره نذری پخش میکنه منم بدو بدو رفتم نذری بگیرم فقط خودم اونجا بودم.یه آقای پیر اونجا بود تا منو دید داشت برام نذری میریخت توی ظرف بهم بده همزمان داشت برام از یه چیزی تعریف میکرد که از خواب بلند شدم..

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اندازه تعداد همسایه هاتون قحطی و بی بارونی دارم 😭😭😭

جدی

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..
یه نذر کوچیک بده اگ میتونی

خودمم همین نیت و دارم

ن بابا خخخ با فیلم یوزارسیف اشتباه گرفتمت 😅😐

😂😂

اگر   ببینید که   می گیرید و یا می دهید معنی   شما نعمت و بر ...

انشالا عزیزم این روز ها که کارم فقط شده دعا و گریه..خدا حاجت دل همه رو بده ایشالا 😭😭

دوست عزیز خودت رو جا نزن ‌‌‌‌‌‌‌‌گفتیددختر بزرگ دارید و کسب که تهدید می‌کنه برای زمان مجردی شما هست یعنی بالای ده سال ازش گذشته ... چی هست که اینقدر روح و روانت رو بهم ریخته. ببین اون  طرف عکس و سندی داره. مثلا قبلا ازدواج کردی جدا شدی ...

قبلا با یکی رابطه داشتی.  چیه که اینجور به ریختت ... اینم بگم عکس و فیلم پانزده سال پیش که با گوشی هست به درد نمیخوره  چون بی کیفیت هستن.  اون طرف رو میشناسید یا نه .... شاید بعداذهم تهدیدت کنه و ازت پول بخواد. این موضوع رو به همسر یا برادرت بگو تا جمعش کنه به برادرت بگو.  که یک نفر تهدیدم می‌کنه. موقع تماس اون فرد صداش رو ضبط کن.  بعدا گوش کن ببین چرا اینقدر می‌ترسی ازش.  مگه چی میگه که بهم میریزد. بعد هم  همه چی رو انکارکن.   به نظرم واضح توضیح بدید  تا کسی خواست کمکتون کنه

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
دوست عزیز خودت رو جا نزن ‌‌‌‌‌‌‌‌گفتیددختر بزرگ دارید و کسب که تهدید می‌کنه برای زمان مجردی شما هست ...

سلام عزیزم قضیش مفصله .اون آقا یه چیزی ازم میدونه و بهم زنگ زد که میخوام به شوهرت بگم با یه خط ناشناس..منم همون لحظه با پدر و مادرم درمیون گذاشتم. که چند باری زنگ زد با پدرم صحبت کرد. اما درد من اینه که من مدتی پیش از سر ندونم کاری با یکی حرف زدم شوهرمم میدونه و گذشت کرد..الان این موضوعی که اون آقا میدونه یه چیز ساده اس اما شوهر من گفته اگه حتی یه کلمه در موردت بشنوم راست یا دروغ محاله باهات زندگی کنم یکمم شوهرم دهن بین و زود از کوره در میره..اون آقام مارو همه میشناسه از رو دشمنی میخواد یه سری دروغم بزاره روش بگه.اگه بگه تو فامیلامون آبروم میره مطمئنم اون اشتباه اولمم شوهرم از رو عصبانیت رو میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم قضیش مفصله .اون آقا یه چیزی ازم میدونه و بهم زنگ زد که میخوام به شوهرت بگم با یه خط ناشنا ...

عزیزم پدرت بگه یک نفر بهش زنگ زده گفته زندگی دخترت رو خراب میکنم چون از پدرت کینه داره ... اون آقا رو شما میشناسید 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم