2777
2789
عنوان

خانما بیاید لطفا پربازدیدش کنین

132 بازدید | 13 پست

شما برای زیبایی دست؛ پوست و پاهای ظریف ووو چه کارایی انجام میدین؟

کارایی از قبیل مانیکور ناخن و...

لطفا توضیحشم بدین و اینکه تو سالن آرایشی انجام میدین یا جای دیگه...

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پوست صورت پارسال رفتم فیشیال.از اون به بعد هر هفته دوبار بعد حموم اسکراپ میزنم.بعصضی وقتا هم هروقت حوصله ام بکشه.با موادی که تو خونه دارم ماسک درس میکنم.میزارم رو پوستم.مسل ماسک عسل..یا شیر.شبا هم گلاب میزنم.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

برای پوست صورت پارسال رفتم فیشیال.از اون به بعد هر هفته دوبار بعد حموم اسکراپ میزنم.بعصضی وقتا هم هر ...

برای خشکی لب هم تازگیا ویتامینه دکتر ژیلا گرفتم خوبه.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

برای پوست صورت پارسال رفتم فیشیال.از اون به بعد هر هفته دوبار بعد حموم اسکراپ میزنم.بعصضی وقتا هم هر ...

اسکراپتون چیه؟

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
اسکراپتون چیه؟

رینوزیت

@بهارگیلانی      @ملوسکتونم1      @آوا_هسدم      ‍& ...

جونم برات بگه من ناخن اینا که کاشت نمیکنم ولی خب قبلا خیلی به پوست و موهام می‌رسیدم الان یک سالی هست کلا حال و حوصله ندارم دیگ 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚