آبجی ها ممنونم از همتون که دعا کردید واسه پیدا شدن داداشم پیدا شد خدا رو شکر، دلیلش هم تو این سایت ممنوعه، فقط بدونید شرکت هرمی و تصادف نبوده، بگم تعلیق میشم کاربری دیگه نمیتونم بسازم سیم کارت ندارم این کاربریم رو دوست دارم نمیخام کاربریم از دست بدم دوستانی دارم که نمیخام از دست بدم تاپیک هم زدم یه عده نمیدونم چشونه هیچ چیز رو باور ندارند و گزارش زدن ترکید من فقط خاستم اونایی که نگران بودن از حالم با خبر بشن فقط اونایی که قضاوت میکنن و میگن سرکاری بود خدا کنه از این سرکاری ها سر سوزنی سر کسی نیاد من تاپیک زدم ولی گزارش زدن پس اینو قفل میکنم اگه کسی اومد تو کاربریم و نگران بود نگه خبر نداد من همین که وسط این همه گریه زاری و اضطراب امدم تاپیک زدم به خدا خیلیه، من هنوز داداشم رو ندیدم فقط بابام دیدش و یه مشکل کوچک داره دعا کنید حل بشه من شرمنده همه اونایی هم که این چند روز دعا کردن خدا هزار برابر خیر و خوشی رو برگردونه به زندگیتون فقط بدونید من دورغ نگفتم و سرکاری و واسه داغ رفتن اینا نبود به فاطمه زهرا که تو دهه فاطمیه هستیم داداشم گم شده بود و ما تو اون چند روز از نگرانی مردیم و زنده شدیم دلیل گم شدنش زیاد مهم نیست مهم اینه پیداش کردیم و پیش بابامه و بابام خوشحاله و وقتی که به من گفت داداشم رو پیدا کرده و زنده ست از خوشحالی داشتم سکته میکردم و انشاالله هر کی گمشده داره به آغوش خانواده ش برگرده