2777
2789
عنوان

شما تزریقات میرین شده آقا براتون آمپول تزریق کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6135 بازدید | 142 پست
بعضیا میگن چه ایرادی داره اوکیه گویا عادت دارن آقا باسنشونو ببینه😂

هر آقایی نه شما اون لحظه به چی فک میکنی مگه نکنه این آقا که روزی ده مورد ببینه تحریک بشه ندیده هست مگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا هزارنفرم امپول زده باشه دلیل نمیشه براش طبیعی بوده باشه چه حرفا

مثل اپراتور های لیزر 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بعد رو تخت بغل دوتا دختر خانوم بودن که یکیشون اومده بود آمپول بزنه....هی مدام کولی بازی....میگفت دکتر بی حسی زدی بعد خنده های شیطانی با دوستش😐یارو داشت آمپول آماده میکرد هی میگفت چکار داری میکنی بیا بزن دیگه بعد خنده های جلف و مسخره😐😐😐😐😐

من آمپولمو تزریق کرده بود گفت یک ی دو دقیقه دراز بکش 

واقعا اونجا حالم از اینهمه جلف و وقیح بودن بهم خورد

اولاآنقدر بدم میاد میگین برا اون دکتر عادیه ببخشیدا هزاران بار همسرمون باسنمونو دیده ولی باز ببینه تحریک میشه پس عادی نمیشه

ثانیا مگه ترزیقاتی زن چیز نایابیه که مجبور باشین؟؟

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بعضیا میگن چه ایرادی داره اوکیه گویا عادت دارن آقا باسنشونو ببینه😂

سلام عزیزم.این طرز تفکر و سخن گفتنت اصلا صحیح نیست

هنوز بیمار نشدی هنوز در شرایط خاص گیر نکردی که متوجه باشی تزریقات مرد و زن نداره،،،

هنوز رگ دست یا بدنت پاره نشده که متوجه بشی در شرایطی.حتی.عزیزانت دنبال ی. پرستار وتزریقات. خوب. میگردن. حالا.خانم یا آقا میگردن 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

نه عادت نداريم  ولي ادما رو مثل شما حيون نميبينيم و در ثاني كوته فكر نيستيم  حالم از طرز ...

عزیزم حرف اون‌خانم کاملا اشتباه درست ولی دیروز تواینستافک کنم پیج شاهین صمدپوربود پدره۴۶ساله۱۰سال به دخترخودش جگرگوشش تجاوز میکرده پس زیادخوشبینی هم خوب نیست

سلام وقتی فکرت رو بزرگ کنی اذیت نمیشی،،، موقع بیماری مثبت فکر کن،،،

ببین نمیدونم چجوری حسمو بگم

گفتم شاید فقط منم که این حسو دارم....برای همین اینجا پرسیدم

یه حس خجالت....شاید این به خاطر اینه که همه ی ما ته ته ذهنمون یه تفکرات سنتی داریم

هر آقایی نه شما اون لحظه به چی فک میکنی مگه نکنه این آقا که روزی ده مورد ببینه تحریک بشه ندیده هست م ...

مگه شما انتخاب میکنی چجور آقایی باشه؟😂

من تاحالا پیش آقا نرفتم آمپول بزنم که بخوام به چیزی فکر کنم

کافر همه را به کیش خود پندارد احتمالا خودت فکرای ناجور تو سرت میاد