2777
2789
عنوان

مادرای محترم.. بگیرم ازش گوشی رو؟؟؟ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 38 پست

اسی گرفتن گوشی بهترین راهه من خودم بچه بودم بخواتر گوشی پرخاشگر شده بودم مادر پدرم که ازم گرفتن به خودم اومدم بنظرم بهترین راه اینه یه مقدار زمان خاص مثلا یکساعت بهش بدی در طول روز

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

14سال گوشی برا چیشه؟ 

بچه های الان از سن های خیلی کمتر گوشی دارن من برادرم ۵ نم ۶ سالشه میره تو محله با دوستاش بازی کنه مبینه همه تبلت دستشون میاد خونه گریه ک منم میخام پدرم براش گوشی گرفته.

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
خیلی اشتباهه شاید بقیه بخوان بچه شونو تو چاه بندازن

درست ولی خب یه بچه وقتی مبینه فلانی همچی چیزی داره ولی خودش نداره حس میکنه خانوادش براش کم گذاشتن حسودیشون میشه یجوری و ناراحت میشن

جامعه اینجور شده متاسفانه

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
بچه های الان از سن های خیلی کمتر گوشی دارن من برادرم ۵ نم ۶ سالشه میره تو محله با دوستاش بازی کنه مب ...

اشتباهه اشتبااااه مححححض 

منم یادمه پسرم 9 سالش بود می‌پرسید کِی برام گوشی میگیرید میگفتم 18 سالگی ولی الان 5 ساله گوشی داره 😥بخاطر کرونا و آموزشهای مجازی، کاش تون سالها ترک تحصیل می‌کرد و مجازی درس نمیخوند ولی گوشیم براش نمیگرفتیم 

درست ولی خب یه بچه وقتی مبینه فلانی همچی چیزی داره ولی خودش نداره حس میکنه خانوادش براش کم گذاشتن حس ...

من از اولشم برام جاانداختن تا دبیرستان خبری از گوشی نیست

مامانم همش میگفت چیکار میخوای بکنی مگه مال من هست

دبیرستانم بابام گفت پول ندارم😁😁😁😁شوهرم خرید

درست ولی خب یه بچه وقتی مبینه فلانی همچی چیزی داره ولی خودش نداره حس میکنه خانوادش براش کم گذاشتن حس ...

نا خوب باید باهاش حرف بزنی اگاهش کنی که دوست داشتن به این چیزا نیست،باید با بجه دوست بود ولی پسر من از دوستی ما سواستفاده میکنه متاسفانه  

چند سالشه؟ به نظرتون پسرم نیاز به دارو و درمان و روانپزشک داره؟ افسردگی داره؟ 

۱۳ سالشه

راستش من زیاد اطلاعی ندارم، داداش من بیشتر درگیریش بازی های کالاف و پابجی و.. است، زمانی که گوشی نداره درس میخونه

منم گوشی رو گرفتم،بنظرم شما هم بگیرین😄

کل دنیا سراب است بخند:)
اشتباهه اشتبااااه مححححض  منم یادمه پسرم 9 سالش بود می‌پرسید کِی برام گوشی میگیرید میگفتم 18 س ...

ایشالا مشکلتون حل میشه🥺

۱۳ سالشه راستش من زیاد اطلاعی ندارم، داداش من بیشتر درگیریش بازی های کالاف و پابجی و.. است، زمانی ک ...

اره به نظرم یه میانه روی لازمه، نه کلا گوشی دستش باشه ونه کلا بگیریم