پسر 14 سالم ام درس نمیخونه مدام گوشی به دسته پرخاشگر جدیدا مدرسه میگه نمیرم، متوجه شدیم فیلمهای پ و ر ن میبینه شبا، مشاوره اش، هنوز جلسه سومه، و هیچ نتیجه ای فعلا نگرفتیم، موارد مشابه اگر میشناسید که نتیجه گرفتن ممنون میشم من مادر رو از نگرانی در بیارید
اسی گرفتن گوشی بهترین راهه من خودم بچه بودم بخواتر گوشی پرخاشگر شده بودم مادر پدرم که ازم گرفتن به خودم اومدم بنظرم بهترین راه اینه یه مقدار زمان خاص مثلا یکساعت بهش بدی در طول روز
🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای نی نی سایت هستید.. بهلهه اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥 ایشششششششششش
نگرانیتو نباید بفهمه ازش بگیری میره با دوستاش میبینه یعنی وارد محیط غلط دوستاشم میشه بنظرم با مشاوره پیش برو مدام بهش سرکوفت نزن سن بلوغ بچه ها بسیار حساس و شکننده هستن
بچه های الان از سن های خیلی کمتر گوشی دارن من برادرم ۵ نم ۶ سالشه میره تو محله با دوستاش بازی کنه مبینه همه تبلت دستشون میاد خونه گریه ک منم میخام پدرم براش گوشی گرفته.
ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور... #شایع❤️🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]