2777
2789

با نهار 

کسی تاحالا کار کرده حقیقت داره 

فروش هستش لوازم خانگی چندتا شعبه داره اگهیشو تو دیوار دیرم که ۱۲ ثابت داره ناهارم بخوای ۹۰۰ ازش کم میشه 

۱۰ تا ۶ عصر 

بازم خیلییی خوبه واقعیه؟

کسی تجربه کار داشته 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

احتمالا پورسانتی باشه 

یعنی بر حسب فروش کم و زیاد میشه 

اگه هنر بازاریابی و فن بیان و ارتباط اجتماعی قوی داری 

برو حقوقش خوبه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا پورسانتی باشه  یعنی بر حسب فروش کم و زیاد میشه  اگه هنر بازاریابی و فن بیان و ار ...

رفتم بهم گفت شرح وظایف داره بکیش روزی دوتا فروشه 

گفتش ما اینجا پایین ۱۲ حقوق نداریم روزی ۲تا خیلی راحته فلان ما یک هفته امزش میدبم ببینیم روزی ۲تا نمیتونی اصلا استخدام نمیکنیم 

خانوادم گفتن ولکن اینا شگردشونه برو کاری ک ثابت بدون هیچ شرطی باشه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

برای نهار ۹۰۰کم میکنه ؟ برای یکماه ؟

اره روزی ۳۵میوفته

نه بابا بازاریابی نیست فروشه.حقوق ثابت داره

شما رفتی ؟؟؟؟

12 ثابت نیست12 با کل مزایاشه اره فروشگاهها همینه دیگه 

شما میشناسی عزیزم ؟؟

کار کردی؟

آره الان سرای ایرانی ۲۰ تومن حقوقشه

نیرو نمیگیره ؟

رفتم بهم گفت شرح وظایف داره بکیش روزی دوتا فروشه  گفتش ما اینجا پایین ۱۲ حقوق نداریم روزی ۲تا ...

دیدی گفتم ..

خودم رفتم شهر لوازم خانگی ..

هر کسی در تلاشه محصول مرتبط خودش فروش بره ..

محصولی رو سعی میکنن بفروشن که پورسانت بالایی داره 

واسشون .. بازاریابی حقوق خوبی داره اما روحیه 

خاصی میخواد همسر من ماهی ۴۰ درمیاره

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شما رفتی ؟؟؟؟

من اینجا نرفتم.اما فروشنده بودم مثلا 10تومن حقوق و اضافه کار بوده نفری 2تومن پورسانت فروش که به کل بچه های فروسگاه تعلق گرفته .شهر فرش و سرای ایرانی و افق کوروش وهایپر فامیلی حقوقاشون خوبه .فقط شهر فرش فکر کنم ساعت کاریش بده 

دیدی گفتم .. خودم رفتم شهر لوازم خانگی .. هر کسی در تلاشه محصول مرتبط خودش فروش بره .. محصولی رو ...

نه اخه این میگه پایین ۱۲ نداریم برای ۱۲م باید دوتا بفروشی روزی 

میگم ازکجا معلوم ۲تا فروش بره میگه میره