2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست
بگم؟ 🙂

بگو عزیزم ، اگه باردار نیستم دلیلش هم میدونی ک چرا باردارنمیشم ینی حست میگه مشکل جسمی هست یا کسی دعا گرفته ک نشم؟ هرچند ب دعا و جادو اعتقاد ندارم

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگم؟ 🙂

بگو عزیزم ، اگه باردار نیستم دلیلش هم میدونی ک چرا باردارنمیشم ینی حست میگه مشکل جسمی هست یا کسی دعا گرفته ک نشم؟ هرچند ب دعا و جادو اعتقاد ندارم

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
سوالا خیلی زیاده. بپرس

عزیزم به خواسته ام تو کنکور با خیر و صلاح میرسم؟

سنتی ازدواج میکنم یا با عشق؟

میتونی بگی همسرم چه ویژگی هایی خواهد داشت و یا کی ازدواج میکنم؟

از آینده ام خیلی میترسم راهی سراغ داری واسش؟

حس من الان برای سوالات بارداری و نکاح فقط چون دقیق جواب میدم چون هیپنوتیزم کردم  داره حسم میره ...

واقعا چرا جواب منو ندادی؟ 😭😭😭😭

بچه ها انرژیم زیاد افت کرده. یکم صب کنین بیام جواب بدم

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
هدفش به رخ کشیدن پسرشه. خیر با این اقا ازدواج نمیکنی، نمیتونم دقیق بکم کارمند یا معلم

@sss11  عزیزم من در نهایت با چه کسی و چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و طریقه ی ازدواجم به چه صورت هست؟ممنونم