2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست
عزیزم خواهش میکنم منم بگو الان باردارم ؟ سه روز دیگه مونده به پریودم، باردارم یا نه ب زودی باردار می ...

بگم؟ 🙂

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولد شخص مد نظرم رو تبریک بگم خوبه برام؟

تبریک ساده و رسمی. زیاد ابراز احساسات و خوشحالی نکن تو دیام

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
دوستان لطفا یکم ارومتر دارم همه رو بررسی میکنم، اگه بیشتر از دوبار رپلای زدین و جواب ندادم یعنی جواب ...

تو کارم پیشزفت میکنم؟؟؟ چند ماهه مشتری اصلا تدارم. هرجی تلاش میکنم فایده نداره.نمیدونم چرا. کرایه سالن هم مونده

واقعا؟ خداکنه دومیش درست باشهههه چون خیلییییی منتظرمممم اولیش چرا قد کوتاهه🫠😂😂💔عیبی نداره مهم ا ...

برای استخدام دولتی که گفتم به احتمال زیاد تا دو ماه دیگه میشی خیلی درسته الان حس دارم میکنم یه چیزایی شاید برای تو و بقیه مسخره باشه ولی یه چیزی حس کردم 

برای همسر آینده ات هم مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد قد کوتاه 

تازه سقط شده یکی. اونم بدون علت.ممکنه حستون بخاطر این بوده باشه. تا اخر سال احتمال بارداری عست؟؟ خوا ...

خب آبجی تو تاپیکت هست که سقط کردی

از غیب نگفته که

و خدایی که در این نزدیکی ست***
برای استخدام دولتی که گفتم به احتمال زیاد تا دو ماه دیگه میشی خیلی درسته الان حس دارم میکنم یه چیزای ...

حس کراشم بهم چیه؟

حس این پسر جدیده بهم چیه؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

میشه لطفا جواب منم بدی؟

سوالا خیلی زیاده. بپرس