2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم با خیر و صلاح به خواسته ام میرسم؟ خوشبخت میشم؟ بهتره چه کارهایی رو کلا انجام بدم؟ کی ...

کار خاصی نیاز نیس بکنین ارتعاشتونو مثبت نگه دارین، بله خوشبخت میشین. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
ببیشتر احتیاط کن. احتمال سقطو احساس میکنم مراقب باشی حاملگی بعدیت به زایمان منجر میشه

تازه سقط شده یکی. اونم بدون علت.ممکنه حستون بخاطر این بوده باشه. تا اخر سال احتمال بارداری عست؟؟ خواعشا حستو راجب زمان بگین.زمان دقیق نمیگم. حدودی بگین

کار خاصی نیاز نیس بکنین ارتعاشتونو مثبت نگه دارین، بله خوشبخت میشین. 

عزیزم خواهش میکنم منم بگو الان باردارم ؟ سه روز دیگه مونده به پریودم، باردارم یا نه ب زودی باردار میشم؟ 🙂🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
به احتمال زیاد همسر آینده ات یک قد کوتاه و به زودی در یک نهاد رسمی - دولتی استخدام میشی حدود دو ماه ...

واقعا؟ خداکنه دومیش درست باشهههه چون خیلییییی منتظرمممم

اولیش چرا قد کوتاهه🫠😂😂💔عیبی نداره مهم اخلاقه زمانش چیزی حس نکردین 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

دوستان لطفا یکم ارومتر دارم همه رو بررسی میکنم، اگه بیشتر از دوبار رپلای زدین و جواب ندادم یعنی جواب متناسب نبود که بدم. دوباره ریپلای نکنین زمان دقیق هم نمیگم. ممنون. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
سلام عزیزم حستون میگه من طلاق میگیرم؟ راجع به خیانت همسرم چطور؟

طلاق طول میکشه

بنظرم خیانت بخشش نداره