2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودمو کشتم تا چاق شم قدم۱۷۵و وزنم۴۵بود 

معجون بوعلی از نینی سایت شنیدم ک خیلی تعریف میکردن همشم گیاهیه عوارضم نداره ۲۰۰تپمن خربدم با یه قوطیش ۱۰کیلو اضافه کردم😑😑😑

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

من خودمو کشتم تا چاق شم قدم۱۷۵و وزنم۴۵بود  معجون بوعلی از نینی سایت شنیدم ک خیلی تعریف میکردن ...

وآقا برگشت نداری عوارض مثل جوش و ریزش نداشتی کجا خریدی معجون روشنیدم ولی پودری رو نشنیده بودم که 

هر روز تخم مرغ بخور قرصم نخور از دارو خونه پودر چاقی بگیر شیر خشکم هر روز یه پیمانه ناشته صورتت ر ...

پودر چاقی مثلا چی بگیرم 

برا باشگاه خواستم مکمل گینر بگیرم خوبه ولی خوب تا چندین ماه بعد از باشگاه باید بگیری نه اینکه الان من کلا دوهفته میرم ...بعد شیر خشک میترسن چون صورتم درگیر جوشه با لبنیات جوش میزنم

وآقا برگشت نداری عوارض مثل جوش و ریزش نداشتی کجا خریدی معجون روشنیدم ولی پودری رو نشنیده بودم که&nbs ...

برگشتشو حقیقتا چرا دروغ بگم من تازه استفاده کردم  ایشالا ک نداذع

جوش کسایی ک طبعشون گرمه چرا میزنن من و دختر دایم باهم خریدیم باهم واق شدیم من طبعم گرم بود تا دلت بخاد جوش زدم ولی دختر دایم یذونه هم نزد

معجونه س شیرع و خرما و کنجد و جنسینگه داخلش همون فق شیره و کنجدش معلومه  بزن باز پرسوحو‌کن من هرچی میخوردم باد میکردم باز بادم میخابید ولی لین اشتهامو خیلللللی کرده خیللللب

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

برگشتشو حقیقتا چرا دروغ بگم من تازه استفاده کردم  ایشالا ک نداذع جوش کسایی ک طبعشون گرمه ...

وووووو شیره ایقدر بهشون حساسیت دارک هعی پس نمیتونم بخورم یبار خوردم کل صورتم جوش شد لعنتی اوووف😔😔😔

از چه لحاظ عالیه قرص ها عوارض دارن ریزش جوش میترسم بعد اصلش سخت گیر میاد

من هیچی ندیدم از ۱۰ کیلوم راحت چاق میکنه بدون برگشت ولی باید از عطاری مطمئن بگیری

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی تو خدای خوب منی🖤🙂