2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه کلاس اولی دارن بیان

153 بازدید | 14 پست

دخترم یکم تو جمله نویسی مشکل داره مثلا موقع نوشتن «بابا با سام آمد» با رو نمینویسه یا آمدو نمینویسه بنظرتون طبیعیه؟اینم بگم تازه جمله نویسی میکنن ی هفتس

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀

بله طبیعیه ما معلم پسرم به هممون گفت تا دی ماه همین وضعون دارن اصلا بهشون سخت نگیرین اذیتشون نکنین چون کم کم همه رو یاد میگیرن

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره طبیعیه پسر من که اصلا نمیتونه جمله بگه 

دختر،شما موقع نوشتن مشق قشنگ میشینه و مینویسه ؟؟ 

پسر من یه کلمه مینویسه میره دور میزنه نیم ساعت بعد میاد کلمه ی دیگه 

یعنی یه مشق رو چند ساعت لفت میده نمیدونم همه همینجورین ؟؟

اره طبیعیه پسر من که اصلا نمیتونه جمله بگه  دختر،شما موقع نوشتن مشق قشنگ میشینه و مینویسه ؟؟&n ...

ن بابا نمینویسه ک بخدا دیگ اعصاب برام نمونده خیییلییی سخت درسشو میگم ی کلمه بهش املا میگم شرو میکنه ب اذیت کردن با میگ دل درد گرفتم یا میگ پام درد میکنه نمینویسه😑😑😭😭

اینو میدونی تو ک‌ بری میره نفسم ی پرنده بیقرارم گیره قفسم💔🥀
ن بابا نمینویسه ک بخدا دیگ اعصاب برام نمونده خیییلییی سخت درسشو میگم ی کلمه بهش املا میگم شرو میکنه ...

عععععههه پس پسر من تنها نیس من فکر میکردم بقیه میشینن سر درس و مشقشون 

من دیکه گاهی با دفوا و تهدید مجبورش میکنم 

اره طبیعیه پسر من که اصلا نمیتونه جمله بگه  دختر،شما موقع نوشتن مشق قشنگ میشینه و مینویسه ؟؟&n ...

عزیزم طبیعیه یه روانشناسی میگفت ما توی دوران ابتدایی از پسران انتظار داریم مثل دختران اروم باشن و تکالیف مدرسه انجام بدن ولی پسرها تحت تاثیر هورمون تستسترون هستن و وسط اموزش درس هم باید بازیگوشی کنند .انتظار نداته باشید اروم بینند و ساکت باشن .

پسر من کل خونه رو دور میزنه از صبح شلوغ میکنه و دقیقا عین این ماشینایی که باتری میخورن تا شارژش تموم‌میشه همونجا که شارژ تموم کرده  خوابش میبره 

ن بابا نمینویسه ک بخدا دیگ اعصاب برام نمونده خیییلییی سخت درسشو میگم ی کلمه بهش املا میگم شرو میکنه ...

شما آنجلینا_جولی سابقی؟

ناشناس 🤍💫https://abzarek.ir/service-p/msg/1561271 🫴🏻