2777
2789

من بتام ۹۱۲ بود

ولی خارج از رحمی لکه بینی و درد داره یجا خوندم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رو به فاطمه زهرا قسم میدم برای این که خداوند به من آرامشی که کسی با اذیت و تهدید و توهین گرفته رو برگردونه و شر اون و بلایا رو از من دور کنه و تقاص کارها و حرف های اون رو بده چون از طرفی به من انگ روانی بودن زده و آبروم رو برده از طرف دیگه با این حرف جلوی پیشرفت تحصیل من رو گرفته و همه جا بد نامم میکنه نمیگذاره جایی برم سر کار این آدم از قدرت و نفوذ هیئت علمی بودن سواستفاده میکنه

خواهش میکنم برای من دعا کنید این خانم ۷ سال از عمرم و تلاش های من رو هدر کرده

خدایا بچه این خانم و خودشون صحیح و سالم باشن💜😭

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

نه اینجور حاملگی ها خیلی بتاش کمتر میشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من بتام ۱۰۰۰ شده ولی میترسم نکنه خارج رحمی باشه لکه بینی اینام ندارم

استرس نگیر بابا

من انقد ریلکسم:/

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
من بتام ۱۰۰۰ شده ولی میترسم نکنه خارج رحمی باشه لکه بینی اینام ندارم

چرا انقد دنبال اتفاق بد تو زندگی تون میگردین به خدا گناه داره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹