واقعا هیچ جوره تو مخم نمیره هردفعه میخام لباس توخونه ای بخرم یابدم خیاط بدوزه بهم میگه استین بده بهشون .میگم کسی خونه من نمیادکه بخادم بیاد لباس جدا پوشیده میپوشم میگه بابات که میاد حداقل ی استین بده . خب من توخونه لباس استین دار بپوشم حس خفگی بهم دست میده مخصوصا وقت خواب حالا کاش سفید بودم اینقد دردم نمیگرفت .سبزه هم هستم . بگمتون حتی درمورد عمه هامم رو بابام حساسه😏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی ببخشید مادرتون یه مشکل روانی دارن ببخشید میگم فکر کنم یا به پدرتون شک دارن یا اینکه خودشون در ک ...
اتفاقی براش نیوفتاده ولی مشکل روانی رو خوب اومدی عشقش به بابام به جنون تبدیل شده . حتی گاهی عمه هام خوب میپوشن میگه عمت خودشو میخاد به بابات نشون بده میگم خواااهرشه مادرمن میفهمی خواااهرشهههه