2777
2789
عنوان

به نظرتون داره خیانت میکنه؟

164 بازدید | 14 پست

من یه شهر دیگه دانشجو ام و به خاطر همین دیر به دیر همو میبینیم و بیشتر چت میکنیم.

فقط توی تلگرام حرف میزنیم چون من زیاد واتساپ آنلاین نمیشم. ولی یه مدته روش حساس شدم.

ممکنه 4،5 ساعت حتی بیشتر جواب منو نده ولی حتما واتساپش رو چک میکنه و هر موقع چکش میکنم 2،3 دقیقه پیش آنلاین بوده  من خیلی ناراحت میشم و بهم برمیخوره که چرا این همه وقت میگذره و جواب منو نمیده ولی دائم اونجا رو چک میکنه.

چندین بار هم به روش هم آورم و دعوا کردیم ولی میگه من خیلی کار دارم و اصلا وقت اینو ندارم که مثلا بخوام با کسی دیگه هم باشم یا چون میدونه من برام واتساپ سخته و اونجا نمیام میگه خب اگه میبینی اونجا آنلاینم همونجا بهم پیام بده

حسم بهم میگه کاسه ای زیر نیم کاسشه ولی نمیتونم ثابت کنم که خیانت میکنه و دلیل محکمی هم ندارم که فقط به خاطر حسم باهاش کات کنم

چیکار کنم؟ به نظرتون الکی حساس شدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه خیانت میکنه یا نه رو نمیدونم 

ولی از اینکه تو رو دوست نداره و حوصله ات رو نداره مطمعنم

شماره اش رو حذف کن و این رابط رو کات کن

خواهش میکنم عزت نفس داشته باش و خودت رو اینقدر خورد نکن

.... 

مگه یه جواب دادن چقدر طول میکشه الکی میگه

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤
اینکه خیانت میکنه یا نه رو نمیدونم  ولی از اینکه تو رو دوست نداره و حوصله ات رو نداره مطمعنم ...

دقیقا

قبل اینکه اون بره خودت برو، هم اونو می‌چزونی هم عزت نفست حفظ میشه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
وای حس یه زن دروغ نمیگه! تجربه مشابهی داشتم و مشخص شد خیلی وقته تموم کرده! البته دوران دوستی نه الان ...

دقیقا

به طرز عجیبی هر وقت حس کردم کسی داره بهم خیانت میکنه درست بوده وهیچوقت به جز الان توی این دو سال دوستی این حس رو نداشتم

وای تجربه ی مشابه دارم 

دانشجوی دانشگاه رازی بودم و عقد بودیم 

اون موقع وات فیل.تر نبود ما وات حرف میزدیم یهو دیدم تلگرام نصب کرد!!!

و میگفت فیلم دانلود میکنم خودمم چون همینکارو میکردم باور کردم 

تااینکه بعد عروسی چتشو با دوس دختر سابقش دیدم!!! 

البته بعد ابراز دلتنگیاشون و صحبت از گذشته ها گقته بود من تزدواج کردم و به زندگیم علاقه دارم و ازت خوشم نمیاد و فلان

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
دقیقا به طرز عجیبی هر وقت حس کردم کسی داره بهم خیانت میکنه درست بوده وهیچوقت به جز الان توی این دو ...

لطفا لطفا لطفا همین امشب تموم کن

بگو شرمنده دیگه اعتمادی ندارم بهت و نمیخوام بیشتر از این اول خودم و بعد شمارو اذیت کنم! اگه دوستت داشته باشه تلاش می‌کنه و اگه نه که تکلیفت مشخصه و خودت جمع کردی این افتضاح رو

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
اینکه خیانت میکنه یا نه رو نمیدونم  ولی از اینکه تو رو دوست نداره و حوصله ات رو نداره مطمعنم ...

ما دو ساله تو رابطه ایم 

چندین بار خودم باهاش کات کردم و یکی دوماه ازش دور بودم ولی باز برمیگرده و همه تلاششو میکنه باز باهم باشیم

ولی به نظرم این بار داره یه کارایی میکنه 

حتی بهش هم گفتم اگه پای کسی دیگه وسطه برو زیربار نمیره

لطفا لطفا لطفا همین امشب تموم کن بگو شرمنده دیگه اعتمادی ندارم بهت و نمیخوام بیشتر از این اول خودم ...

نمیخوام به نظر برسه که بیکارم و همش دارم چکش میکنم ولی واقعا حساس شدم روش 

اگه دلیل رو پرسید چی بگم؟