2777
2789
عنوان

بچه ها این پالتو قشنگه بدوزمش+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 42 پست
نظرتون محترم هر کس سلیقه ای داره این پالتو خیلی سلیقه من نبود و به نظرم سال هاست داریم این مدلو میبی ...

اره خب منم نظرتون مهمه چون دو دل بودم گفتم شاید به چشم من این طرحا زیاد نیومده ولی بازم بعضیا میگن جدیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون واقعا دیگه نیست شما گویا خیلی از مد روز اطلاعی ندارین ایرادی نداری

ماشاالله خانم مد روز

راحت ترین کاری که میتونی کنی یسر تو اکسپلور اینستا حداقل ببینی

نمیدونستم بهترین مدل دنیا هستین که طبق مد دنیا پیش میرید!

ماشاالله خانم مد روز راحت ترین کاری که میتونی کنی یسر تو اکسپلور اینستا حداقل ببینی نمیتونستم بهتر ...

اکسپلور پر لباسه این که شما چه پیجی رو فالو میکنی مهمه، تو اینستا همه جور لباسی هست زشت تا قشنگ پیج خوب خواستی خبر بده عزیزم اینا چیه فالو میکنی اخه

اکسپلور پر لباسه این که شما چه پیجی رو فالو میکنی مهمه، تو اینستا همه جور لباسی هست زشت تا قشنگ پیج ...

من منظورم پیج مدلای خارجی بود

حالت خوبه؟!! چهارتا مدل رو نگاه کن ببین چجوری لباس میپوشن 

این حرفاتو اینجا زدی تو واقعیت نگیا بهت میخندن 😂

من منظورم پیج مدلای خارجی بود حالت خوبه؟!! چهارتا مدل رو نگاه کن ببین چجوری لباس میپوشن  این ...

عزیزم صفحه اینستاتو یه بار بکش بالا اپدیت بشه فک کنم داری پست های ده سال پیشو نگاه میکنی نه جیجی نه بلا نه کایلی نه کندال و... خیلی وقته چهار خونه نپوشیدن اگرم بلد نیستی اپدیت کنی بگو یه ویدیو بگیرم بهت یاد بدم جای دیگه ابروت نره، من به کسی نمیگم 

عزیزم صفحه اینستاتو یه بار بکش بالا اپدیت بشه فک کنم داری پست های ده سال پیشو نگاه میکنی نه جیجی نه ...

لازم نکرده توی بچه به من چیزی یاد بدی

وقتی اینقدر سطحت پایینه که حرفی برای گفتن نداری یه بار میگی پیجه خوب نیست حالا میگی اپدیت کن! 

تو فعلا برو درستو بخون هروقت دانشگاهتو قبول شدی بیا باهم حرف بزنیم

افرین خاله جون بدو دنبال درس و مشقت

لازم نکرده توی بچه به من چیزی یاد بدی وقتی اینقدر سطحت پایینه که حرفی برای گفتن نداری یه بار میگی پ ...

فک نمیکنم ۱۹ سن پایینی باشه اونم واسه دنیای مد البته ببخشید حساب سن شما رو نکرده بودم شما دیگه یکم مد و فشن ازت گذشته بعد فشار نخور واسه قلبت بده سر پیری یه چیزیت میشه ها

فک نمیکنم ۱۹ سن پایینی باشه اونم واسه دنیای مد البته ببخشید حساب سن شما رو نکرده بودم شما دیگه یکم م ...

تو نگران من نباش برو فعلا دنبال درس و مشقت 

مجازی برات زوده کوچولو

بردن اسم مد گنده تر از دهنته

تو نگران من نباش برو فعلا دنبال درس و مشقت  مجازی برات زوده کوچولو بردن اسم مد گنده تر از دهن ...

باشه عزیزم مرسی برم واقعا درس بخونم که ایندم یکی مثل تو نشم صب تا شب تو سایت مثل بیکارا بچرخم 

باشه عزیزم مرسی برم واقعا درس بخونم که ایندم یکی مثل تو نشم صب تا شب تو سایت مثل بیکارا بچرخم 

نمیدونستم داری اینجا اورانیوم غنی میکنی

افرین بدو بخون هرچند بعیده ازت چیزی دربیاد کسی که برای سرو صدای ۴تا بچه زنگ میزنه پلیس اخه چه توقعی میشه ازش داشت

اینو به هرجا بگی کادر  تیمارستان میان سراغت

فکرکن زنگ بزنی پلیس بگی بیاد بچه ها رو ببرید دارن سرو صدا میکنن😂 کسی که وظایف پلیس رو ندونه فکرکن چیزی هم قبول شه جلل العجایب😂