2777
2789
عنوان

کسایی که شیائومی دارن کمک کنن لطفا

170 بازدید | 26 پست

سلام دوستان .من گوشی جدیدخریدم و گوشی قبلیمو میخام بدم به خاهرم .حالابمن گفت که تنظیمات کارخانه نزن که بعضی برنامه هاش بمونه .بعدمن میخام که اطلاعاتم توگوشی نمونه .راهنمایی میکنید کودوم پوشه هابرم وحذف کنم .ممنون میشم بگید .خیلی ازگوشی سردرنمیارم .راهنمایی کنیدلطفا

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

مثلا میگه روبیکاروحذف نکن .بعد من نمیخام روبیکای من توگوشی اون بمونه چیکارکنم .یا اطلاعات پشتیبان گیری شده ی روبیکا توقسمت مدیریت فایلها پیدانمیکنم که حذف کنم .برای سما هست یانه

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

بهتره ریست کنی و برگردونی ب حالت کارخانه 

اطلاعات تو ب درد کسی نمیخوره و نمونه بهتره

نوت چنده؟

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمااااا تنظیمات کارخونه بزن، بعد براش دوباره برنامه بریز، هزارجا اطلاعات میره حتی تو قسمت اعلانات بری ایتا رو بزنی یا هر پیام رسان رو به اسمایی که پیام دادی هست، یا داخل پوشه جیمیلت

بهتره ریست کنی و برگردونی ب حالت کارخانه  اطلاعات تو ب درد کسی نمیخوره و نمونه بهتره نوت چنده ...

نوت ۱۱اس ای

مثلا میگه روبیکاروحذف نکن .بعد من نمیخام روبیکای من توگوشی اون بمونه چیکارکنم .یا اطلاعات پشتیبان گی ...

ببین تنظیمات کارخونه بزن بعد دوباره این جور برنامه هارو نصب کن 

چون اگه نزنی بازم ممکنه بعضی چیزات بمونه تو گوشی

حتمااااا تنظیمات کارخونه بزن، بعد براش دوباره برنامه بریز، هزارجا اطلاعات میره حتی تو قسمت اعلانات ب ...

خب میگه نزن منم رودروایسی دارم

مثلا میگه روبیکاروحذف نکن .بعد من نمیخام روبیکای من توگوشی اون بمونه چیکارکنم .یا اطلاعات پشتیبان گی ...

توی تنظیمات روبیکا حذف حساب کاربری بزن دیگه روبیکا حذف نمیشه ولی باید با شماره خودش وارد شه

همه چی ب وقتش درست میشه 
حتمااااا تنظیمات کارخونه بزن، بعد براش دوباره برنامه بریز، هزارجا اطلاعات میره حتی تو قسمت اعلانات ب ...

اگه خودبرنامه روپاک کنم چی بازم میاد

توی تنظیمات روبیکا حذف حساب کاربری بزن دیگه روبیکا حذف نمیشه ولی باید با شماره خودش وارد شه

اها.بعدمن میتونم توگوشی خودم دوباره حسابموبرگردونم

اعلانات کجاس؟