2777
2789

یکی از دوستام بهم روسری کادو داد ،من شال استفاده میکنم نتونستم استفاده کنم ازش تا الان ،دستش درد نکنه ولی بدرد من نخورد ،پیشنهاد میدم یه تیشرت قشنگ بگیری 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی چیز دیگه ای دوست نداره؟ یادمه تو دبیرستان یکی از دوستام کادو تولد بهم ماگ داد ،خیلی خوشم اومد 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اسی چیز دیگه ای دوست نداره؟ یادمه تو دبیرستان یکی از دوستام کادو تولد بهم ماگ داد ،خیلی خوشم اومد&nb ...

اره ولی خب یسالی هست فاز حجاب گرفته بعد بودجه هم اصلا ندارم😂

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.