2777
2789
عنوان

کسایی که با رژیم و ورزش لاغر کردید بیایید🍉☃️

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 27 پست
اره حتما

ببین حالا که شروع کردی تا تهش برو یعنی ۲۰ کیلو رو کم کن و بعد هم تثبیت 

یعنی اگه رژیم رو رها کردی و اینطور فکر کنی که باز میتونی دوباره شروع کنی هر بار برات سخت تر میشه 

راستی مولتی ویتامین هم بخور

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حالا که شروع کردی تا تهش برو یعنی ۲۰ کیلو رو کم کن و بعد هم تثبیت  یعنی اگه رژیم رو رها ک ...

ممنونم از راهنماییت 😘❤

من از تمام مواد غذایی که قبلا میخورم میخورم فقط قند و شکر و خوراکی رو حذف کردم بقیه همه رو مصرف میکنم ولی به اندازه رژیم لازمه مولتی ویتامین بخورم؟ 

میترسم چاقم کنه شنیدم مولتی ویتامین وزن رو باعث میشه کاهش نکنه 

از دکتر من رژیم غذایی بگیر

غذای سفره س

خیلی راحته

با بیشتر از ۹۰۰ کالری 

میتونی هفته یک تا یک و نیم کم کنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من هنوز یکماه نشده پنج کیلو کم کردم  کالری مصرفی ۶۰۰تا۷۰۰ بدنسازی هم میرم هوازی هم کار میکنم& ...

به به تبریک میگم ماشاءالله 

ولی مراعات کنیدکاهش وزن از حد استاندارد بیشتر نشه 

شما در هفته چقدر ورزش میکند چند روز در هفته 

به به تبریک میگم ماشاءالله  ولی مراعات کنیدکاهش وزن از حد استاندارد بیشتر نشه  شما در هف ...

نه اصولی هست هر ماه باید چهار تا پنج کیلو کم کرد که برای من هم همون شد

من روزهای فرد بدنسازی میرم بقیه روز ها رقص میکنم 

کالری شماری مزخرفه ازمنی که تجربه چندنوع رژیم دارم بپرس منم تو۳ماه۱۷کیلو کم کردم راحت بدون کالری شماری باغذای سفره بدون خراب شدن پوست بدون ورزش بدون استرس بدون گرسنگی فقط یه سری قوانین رعایتت کردم که توضیحش خیلی طولانی میشه وممکنه توضیح هم بدم نتیجه نگیرید چون خودم از یک پیج خریدم این قوانین رو اولش نتیجه نگرفتم دیگه پشتیبانش پیام میدادم برام تغییراتی میداد تا حل میشد

اسی جون ، ان شالله که موفق باشی، باشگاه رفتنتو ادامه بده تا زمانی که نفس میکشی، نمیزاره دوباره برگردی به دورانی که این همه داری عذاب میکشی

دیروز مربیم گفت نون سفید رو حذف کنید و به جاش یه کف دست نون سنگک و نون جو بخورید

بین برنج و نون، نونباعث چاقی شکمی میشه، که اگر کم یا حذفش کنید ، میبینید که شکمتون زودتر از چیزی که فکرشو میکردید آب میشه

بچه ها گفتن برنج هم شکم میاره، گفت نه،  حتما برنج بخورید، فقط هر بار غذاتون برنجی بود، خیلی کم بخورید

در کنار غذات کاهو و سبزی خوردن حتما بخور، نمیزاره یبوست بشی

روی سالادت هم سیاهدانه و کنجد بریز عالیه