2777
2789

امروز بالاخره خودم به تنهایی رانندگی کردم صبح رفتم سرکار خیلی خوب بود با اینکه راهمو گم کردم اما برام شیرین بود، اما از صبح استرس برگشت رو داشتم، بالاخره غروب شد و من برگشتم توی راه دیدم چند نفر بهم اشاره میکنند، زدم کنار دیدم بنزین همینطور از ماشین شره میکنه، یعنی اشکم درومد، یه آقایی وایستاد و علت رو جویا شد، متاسفانه نزدیکی ها تعمیرگاه نبود، اینقدر حالم بده بود نتونستم پشت فرمون بشینم اون آقا ماشین رو تا دم در خونه آورد، الان خیلی حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه خواهرم تازه گواهینامه گرفته بود برای تمرین کردن دوتایی رفتیم بیرون رانندگی میکرد دیدیم هر ماشینی از روبرو میاد هی چراغ میده بوق میزنه آخر یکی گفت خانوم اینجا یه طرفست 

خواهرمم عصبانی به من میگفت چرا بهم نمیگی اینجا یه طرفست منم میگفتم خب تو گواهینامه داری من ندارم که... یادش بخیر چقدر خندیدیم

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
ای بابا منم اولین بار یه تصادف خوب کردم همچنان هم با اینکه ماشین دارم از زیر رانندگی در میرم 

یعنی ۵ دقیقه با خونه فاصله داشتم نمی‌دونم این نشتی بنزین از کجا اومد یهویی، 

اتفاقه ممکنه برا هرکسی پیش بیاد ناراحت نباش . ضمنا توی رانندگی تا تسلط کامل لاین وسط برو و به بوق ما ...

تو این شهر غریب هستم فقط اشک می‌ریختم که چرا هیچکس نیست بهش زنگ بزنم و کمک بخوام