2777
2789

دست که میزنم به بخیه ها نرم هستن و انگار از روش یه لایه برداشته مبشه کنده میشه...بخیه ها دارن خوب مبشن یا هنوز تازه هستن اینطوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره خوب میشه اونای که بیرون از گوشته زود خشک میشه میریزه اینجوری که توضیح دادی تیکه تیکه های کوچیک& ...

وای خدا از زبونت بشنوه..از ترس قفل کردم خودمو سفت گرفتم نمیتونم تکون بخورم

وای خدا از زبونت بشنوه..از ترس قفل کردم خودمو سفت گرفتم نمیتونم تکون بخورم

ن عزیزم نگران نباش منم اینطوری مثل شما فکر میکردم چن روز اول بعد فهمیدم نخای بیرون گوشت دارن میریزن اون داخلی هاهم جذبی هستن ... و اینکه نگران نباش موقع دسشویی کردن و من مینشستم تو وان سرکه سفید و نمک دریایی میومدم بیرون حسااابی خشک میکردم بخیه هامو با سشوار زودتر میوفتن خشک کن حتما

ن عزیزم نگران نباش منم اینطوری مثل شما فکر میکردم چن روز اول بعد فهمیدم نخای بیرون گوشت دارن میریزن ...

اره مرتب خشک مبکنم‌و جلو نور زرد رنگ میخابم...اما بیرونیا بقول شما بکمی‌نرم نرم داره کنده میشه..ترسیدم

اگ عمل زیبایی نمیکردین مگه چجوری بود؟ میشه توضیح بدی برام؟

گشاد شدم...😑😑😑 البته دوتای بچه هام درشت چعارکیلویی بودن نمبدونم برا وزن کم هم اینحور چیزی پیش میاد یا نه