flurance مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 766 عنوان چکار کنم تا غذا بخورم ؟ نه صبحانه ن ناهار شامم یکم بخورم ... 116 بازدید | 9 پست سیر میشم لاغرم هستم پودر جوانه گندم و نشاسته خریدم بخورم چاق شم ولی اصلا غذا دوست ندارم یکم ک بخام سیر شم دیگ هیچی حتی شوهرم میبرتم بهترین رستوران کباب بخورم ک دیگ مزش عالیه اما بازم میخورم ک سیر شم هیچ لذتی یا میلی ندارم 1402/09/11 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کراس عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 4508 آی نگو من عاشق غذام کاش شوهرم منو میبرد رستوران اینقد دوس داشتم پولدار بودم تاغذاهایی که دوس داشتم بخورم الانم گرسنمه گوجه بادمجون داریم منتظرم اماده شه بخورمش به همین بادمجونم راضیم
flurance مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 766 آی نگو من عاشق غذام کاش شوهرم منو میبرد رستوران اینقد دوس داشتم پولدار بودم تاغذاهایی که دوس داشتم ب ... من ناهار داشتم اتفاقا س تا لقمه خوردم دیگ هیچ بعد الان گشنمه ولی میلم نمیره دوست ندارم چیزی بخورم
مرمری۶۹ عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 17944 منم هیچ علاقه ای به غذا ندارمفقط میخورم تا سیر شمگاهی هوس پیتزا میکنم فقطاونم سه تا اسلایس میخورم و تمام لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید .
کراس عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 4508 من ناهار داشتم اتفاقا س تا لقمه خوردم دیگ هیچ بعد الان گشنمه ولی میلم نمیره دوست ندارم ... منم قبلا مثه تو بودم تو روز شیش بار غذابخور حتی شده دولقمه ولی بخور تا معدت عادت کنه تاچند ماه ادامه بدی دیگه بعدش خودت مشتاقی بخوری ومدام گرسنه ای
tttsokot عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 419 وای منی که عاشق غذام مخصوصا شیرینیجات که عشقمه ولی خوب یکم زیاد بخورم سریع چاق میشم
flurance مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 766 منم قبلا مثه تو بودم تو روز شیش بار غذابخور حتی شده دولقمه ولی بخور تا معدت عادت کنه تاچند ما ... خیلی سخته 🤦🏻♀️
flurance مدیر استارتر عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 766 وای منی که عاشق غذام مخصوصا شیرینیجات که عشقمه ولی خوب یکم زیاد بخورم سریع چاق میشم من ن هیچی ...