2777
2789

سلام خانوما این یه نظر سنجیه

میخوام بدونم برای چند نفرتون داشتن شرایط مالی ایده آل برای دنیا آوردن بچه ی دوم و سوم مهمه؟

الان یه خانومی تاپیک زد حتی ماشین هم نداشتن و میگفت برای خریدن یه پراید چندسال گشنگی بکشیم

ولی دوتا بچه داشت....شما این زندگی و این شرایط مورد تاییدتونه؟من میگم شاید طرز تفکر من اشتباه باشه

لطفا نظراتتونو بنویسین...ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو کلاس پسرم مامان دوتا از بچه ها دکترن و فقط یه فرزند دارن طرف با اونهمه درامدش یه بچه دارن بعد من بقیه رو درک نمیکنم البته تا بوده همین بوده افراد متوسط به پایین بیشتر بچه میارن البته خودم سه تا بچه دارم که دخترم نیم شیر شد ولی توانایی مالی دارم و خیلی راحت از پسشون برمیایم خداروشکر

یکی از اشناهای ما دو تا بچه داشت.. وضعشونم بد بود.. ولی یهو یه کار جدید پیدا کردن و وضعشون خوب شد و الان خودشون چندتا کارگر دارن و زندگی ایده ال.. گاهی بعضیا تو سختی بیشتر به فکر میوفتن چیکار کنیم پیشرفت کنیم..در حالی که اگر تو سختی نباشن زیاد به خودشون فشار نمیارن..

دوست شوهرم خونه داشت مغازه داشت پراید داشت زن گرفت.. زنش گفت بچه نیاریم و بچرخیم.. بعد گفت مغازه رو بفروش یه شغل جدید تو فلان جا راه بنداز سر سال پولت برمیگرده.. این کارو کرد ضرر کرد و.. مغازه رفت... خونه شون کوچیک بود فروختن بهترشو بخرن یهو دلار رفت بالا ملک گرون شد مستاجر شدن..پرایدشون رو فروختن یه مغازه اجاره کردن کار میکنن توش.. در حالی که به شوهرم گفته بود اگر بچه داشتم به خاطر نزدیک بودن به مادرامون عمرا خونه رو نمیفروختم..

خداروشکر منم میگم یکی داره ده تا بیاره اون بچه ها گناه دارن😢

من خودم هیچی نداشتیم..شوهرمم تا میتونست یواشکی پول میداد به خانواده اش و دوستاش و..

از وقتی بچه دار شدیم هی میگم اینده بچه و.. خداروشکر خدا هم روزی بچه رو میده..شوهرم بیشتر از قبل تلاش میکنه و الان به اندازه خودمون داریم ..

یکی از اشناهای ما دو تا بچه داشت.. وضعشونم بد بود.. ولی یهو یه کار جدید پیدا کردن و وضعشون خوب شد و ...

این دوستتون واقعا بیفکر بود....هیچ آدم بافکری اینکارارو نمیکنه

مطمئنا اگر بچه هم داشت بازم اینکارارو میکرد

نمیشه به امید شاید پولدار بشم بچه آورد که

خیلی ها هم هیچ پیشرفتی نمیکنن با بچه و اون بچه ها فقط عذاب میکشن تو زندگی 

من خودم هیچی نداشتیم..شوهرمم تا میتونست یواشکی پول میداد به خانواده اش و دوستاش و.. از وقتی بچه دار ...

خداروشکر که زندگیت رو به راه شده

یدونه بچه منظورم نیست منظورم دو سه تا بچست اونم با سطح زندگی خیلی پایین

متاسفانه خیلی ها فقط بچه میارن برای روز پیری و عصای دستشون و میگن مگه ما خودمون چیکار میکردیم اونا هم مثل ما فکر اینو نمی کنند که اون بچه گناه داره الان مثل قبل نیست رفاه و آسایش و آینده بچه ها خیلی مهم الان یه پسر حداقل پدرش باید خونه براش بخر و بقیه اش رو دیگه خود پسر انجام بده ولی خیلی ها این فکر ها رو نمی کنند و حتی خوراک و پوشاک خوب هم تو این خلاصه می کنند که یه چیزی بخوره و یه چیزی هم بپوشه بقیه اش مهم نیست

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خداروشکر که زندگیت رو به راه شده یدونه بچه منظورم نیست منظورم دو سه تا بچست اونم با سطح زندگی خیلی ...

۲تا دارم

ولی سومی رو نمیخوام

نه به خاطر مالی..

به خاطر جون خودم..

زمان قدیم همه چیز ارگانیک بود نون خالی هم میخوردن قوی بودن.. ماها هرچقدرم طبق نظر دکتر تغزیه همه چیز بخوریم چون همه چی دستکاری شده است.. هیچ توانایی نداریم  و زایمان باعث ازکارافتادگی زودتر زن میشه