2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس دارم به بچها ی کوچولو بگم هر ارزویی داشته باشن میتونن بهش برسن و کمکشون کنم🥺 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

با ادما دوری و دوستی و حفظ کن و محبت بیش از حد نداشته باش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هیچ کس دوست تو نیست 

رازهاو غم هاتو با خودت نگهدار حتی به مادرتم نگو 

صمیمی شدن بیش از حد با هر کسی دردسرسازه حتی خانواده ات 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

همیشه سرت ت زندگی خودت باشه آروم و بی سروصدا رشد کن ب کسی هم چیزی نگو و بخاطر چیزی ک از دست رفت حسرت نخور

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️

در حدی نیستم که بخوام نصیحت کنم🥲

ولی اگه یه موقع دلتون خواست یه کاری رو انجام بدید حتما انجام بدید و بیخیالش نشید ک بمونه رو دلتون حسرت بخورید 

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....

از کافران و گناهان دور باش و  سعی کن کسب و کار حلال داشته باشی به حرف های قران عمل کن و در مسیر حق قدم بردار

اقا هستم لطفا بوس و‌ماچ نفرستید و قربون صدقه نرید تا سو تفاقم پیش نیاد یاعلی 

حرفا های دلت دقیقا باید همون جا بمونن 

توی دلت 

پس به هیچ کس نگو حتی خواهر خودت

به راحتی هم به هر کسی اعتماد نکن

و زمین عجیب گرده پس خوبی کن تا خوبی ببینی  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

چقدر همه تون عالي هستين💕☺️

من اگه بخوام درسم از زندگي رو بگم اين شعر مولاناست ❤️

اين جهان كوه است و فعل ما ندا
سوي ما آيد نداها را صدا
فعل تو كان زايد از جان و تنت
همچو فرزندي بگيرد دامنت
پس تو را هر غم كه پيش آيد ز درد
بر كسي تهمت منه، بر خويش گرد
فعل تست اين غصه هاي دم به دم
اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!