2777
2789
عنوان

بچه ی هشت ماهم غلت نمیزنه

1171 بازدید | 16 پست

دوستان، کسی چنین تجربه ای داشته؟ پسرم فقط میتونه بشنیه، غلت زدن توی ۳..۴ ماهگی امتحان کرد دیگه نکرد، روی شکم اصلللللا دوست نداره برای همین نه سینه خیز میره نه چهاردست و پا

خیلی نگرانم از استرس دارم میمیرم

اطرافیان میگن تو دیوونه ای، عیب میذاری روی بچه،

دکترهم با رواندرمانگر کودک صحبت کردم گفت باید پزشک متخصص ببینش

حالا شوهرمو راضی کردم ببریمش

خواهشا بیاید تجربیاتتون رو بگید،از بچه ی خودتون یا فایملاتون که کسی اینطور بوده؟ 

اگه نشستنش اوکیه نگران نباش .ولی باهاش تمرین کن

یعنی روشکم اصلا نمیره؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نشستنش اوکیه نگران نباش .ولی باهاش تمرین کن یعنی روشکم اصلا نمیره؟

میگم که اصلللا روی شکم دوست نداره، وقتی روی شکم میذارمش وایمیسه گریه، با دادو بیداد منو مجبور میکنه برش گردونم، اخه دیگه جقد تمیرین

میگم که اصلللا روی شکم دوست نداره، وقتی روی شکم میذارمش وایمیسه گریه، با دادو بیداد منو مجبور میکنه ...

کامل میشینه ؟یعنی بدون تکیه گاه ؟اصلا نمیوفته؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

چقدر ساده هستین ک درمورد نگرانیتون نسبت ب بچتون حرف میزنید بجای اطرافیان با پزشک حرف بزنید

عزیزم اطرافیان منظورم درو همسایه نیست، شوهرم و مامانم و میگم، اونا فکر میکنن من استرسی ام،

کامل میشینه، اگه خسته بشه یا چیزی بخواد برداره تعادلش بهم بخوره میفته وگرنه که میشینه

کی گردن گرفت؟

عزیزم پسر منم اصلا غلت نزد تو ۴ماهگی فقط یه بار غلت زد و دیگه نزد ۷ماهگی نشست و ۱سالگی راه رفت هیچو ...

خب دقیقا دقیقا پسرمنم کوچیکتر بود غلت زد ولی دیگع امتحاتش نکرد، بعد توی ۷ماهگی نشست، الانم ۸ ماهشه نه غلت میزنه و بطبع خزیدن و چهاردست و پاهام  نمیره،  شما پیگیری کردید؟؟؟

اخه چون نمیتوته حزکت کنه مدام از من بغل میخواد حق دازه طفلی دوست داره کنجکاوی کنه ، ولی نمیتونه اینور اونور بره منم ناجار بغلش میکنم از کمر افتادم، شما این مشکل و ندلشتید؟

اینا مهمه توی غلت زدنش؟ گردن گرفتن و نشستن؟ شما هم انگار پسرتوت تاخیر دارا؟ شما دکتر بردید؟ ...

نشستن ربطی ب غلت زدن نداره ولی گردن گرفتن چرا مهمه تو علت زدن .

اره پسرم تاخیریه .ولی گردن گرفتن و غلت زدنش ب موقع بود نشستنش بیچارم کرد.الانم یک سال و نیمس فقط سینه خیز میره و میشینه رو ۴ دست و پاهم وایمیسه .

اره دکتر بردم ام ار ای دادیم سالم بود ازمایش متابولیک دادیم هنو جوابش نیومده