2777
2789
تلاش یعنی منظورتون معدلمو بالا ببرم؟ من فعلا دانشجوی کارشناسی ام ولی حتما برای ارشد هم میخونم

سلام وقت بخیر 

من امسال کنکور دادم ترازم شدع ۷۰۶۷ ، دانشگاه سراسری میخوام

، منطقه ۱ هستم آذربایجان شرقی تبریز 

بین رشته های مشاوره و روانشناسی و علوم تربیتی موندم 

شما که مشاوره خوندین ، میشه نظرتون رو بگید در مورد این رشته ؟

سلام وقت بخیر من امسال کنکور دادم ترازم شدع ۷۰۶۷ ، دانشگاه سراسری میخوام، منطقه ۱ هستم آذربایجان شرق ...

سلام

خیلیم عالی امیدوارم که موفق و موید باشید

رشته خوب و پر کاریه، علاوه بر درسای دانشگاهی تو زندگی شخصی هم خیلی پرکاربرده درواقع دید شما رو نسبت به زندگی بازتر میکنه..  این درابطه با علاقه مندی شما

درابطه با آینده کاری هم میتونی آزمون استخدامی آموزش پرورش به عنوان مشاور استخدام بشی و هم میتونی تو مراکز مختلفی مشغول به کار بشی مثل سازمان های بهزیستی، بازپروری، اداری و ... 

من بین روانشناسی و مشاوره،  مشاوره رو ترجیح میدم ولی اطلاع دقیقی درابطه با علوم تربیتی ندارم نمیتونم کامل راهنماییت کنم

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامخیلیم عالی امیدوارم که موفق و موید باشیدرشته خوب و پر کاریه، علاوه بر درسای دانشگاهی تو زندگی شخ ...

میتونم با تراز ۷۰۶۷ ، رشته مشاوره دانشگاه سراسری قبول بشم ؟ سه‍میه کنکورم منطقه ۱ هست 

سلامخیلیم عالی امیدوارم که موفق و موید باشیدرشته خوب و پر کاریه، علاوه بر درسای دانشگاهی تو زندگی شخ ...

عزیزم میشه بگی ترجیحت چرا مشاوره هس و روانشناسی نیس؟کدوم رشته خوندنش راحت تره؟

بازار کار کدوم بهتره،چه آزاد و چه استخدامی ها؟

و این که من لیسانس رشته ی دیگه رو دارم و اگه بخام ارشد بگیرم بهم مجوز دفتر مشاوره میدن .میترسم واسه استخدامی هم به مشکل بخورم

شوهرم گفته اگه دولتی قبول شدی برو🥲سخته دولتی قبول شدن؟

عزیزم میشه بگی ترجیحت چرا مشاوره هس و روانشناسی نیس؟کدوم رشته خوندنش راحت تره؟بازار کار کدوم بهتره،چ ...

سلام 

راستش اوایل من قصد داشتم بعد یه ترم تغییر رشته به روانشناسی بدم ولی همون اوایل به رشتم علاقمند شدم و وقتی هم راجبش تحقیق کردم و دیدم بازار کار به نسبت خوبی داره موندگار شدم، روانشناسی خیلی اشباع شده ولی مشاوره به نسبت کمتر

در حال حاضر دو رشته مشاوره خانواده و مشاوره تحصیلی درامد و آینده بیشتری داره 

نمونش مسایل مرتبط با کنکور و ازمون ها و ...

بعد اینکه هدف من استخدامیه من قصد ندارم به صورت مجزا مطب بزنم 

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝