2777
2789

من یه شهر دیگه عروس شدم اقوام خودم چه پدری چه مادری هیچکدوم نه اومدن نه حتی یه زنگ زدن تبریک بگن(نه بخاطر دعوا و کدورت نه این که عروسیاشون نرفته باشیم اتفاقا برعکس برای همه رفته بودیم و با همه در ارتباط بودیم) خلاصه از اون قضیه یکسال گذشته تو این یه سال من داییم مرد خانوادم زنگ زدن از شمال کشور با شوهرم رفتیم جنوب کشور ختمش و کلی هم به بچه هاش لباس و اینا خریدیم و یجوری رفتار کردم انگار اصلا کدورتی نیس که نه اومدن نه زنگ زدن 

حالا عمل شدم مادرم اومده چند روز پیشم ، به خاهراش گفته عمل شدم هر روز بهشون زنگ میزنه و صحبت میکنه هیچکدوم ب من زنگ نزدن احوال بپرسن ولی ناراحت نشدم چون دیگه برام تموم شدن

ولی مادرم بزور موقع تلفن میگه فلانی میخواد باهاتون حرف بزنه منم یکیشون که اوکی بود صحبت کردم احوال پرسی اینا ولی ینفر دیگه رو اصلا نمیتونستم صحبت نکردم 

با من دعوا گرفت و کلی مشکلات گذشته رو پیش کشید و سرزنش و .... بعد میگه تو به من زنگ نمیزنی به بابات زنگ نمیزنی (مثلا ماهی دوبار میزنم) درصورتی که پدرم چند ماه یکبارم ب من زنگ نمیزنه یا خودش حتی زنگ نمیزنه یا زنگ بزنم زود قطع میکنه ، بخدا پدرشوهر مادرشوهرم بیشتر زنگ میزنن بهم با این که من زنگ نمیزنم بهشون 

خیلی خستم دلم میخواد بمیرم خیلی دعا کردم موقع عملم بمیرم ولی ...😭

از بچگی روح و روانم خراب کردن 

از ۱۷-۱۸ سالگی میرم مشاور و روانشناس هیچوقت خوب نشدم بهتر نشدم چون مشکل من نیستم ادمای اطرافمن انقدر بهم اسیب زدن دیگه با کوچیک ترین چیز از هم میپاشم 

ذره ای میل ب زندگی ندارم دعا کنین بمیرم راحت شم 

خودکشیم که ناموفق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرا توقع دارن هرروز باهاشون صحبت کنیم ....منم یه بار دعوا کرد مامانم ازون روز هرروز یه صحبت دو دیق ...

وقتی زنگ میزنم دو دیقه نشده قطع میکنه چرا بزنم؟ 

چرا خودش نمیزنه؟ 

وقتی زنگ میزنم دو دیقه نشده قطع میکنه چرا بزنم؟  چرا خودش نمیزنه؟

اون به همینم راضیه ...راضی کردن مادرت بخاطر مادرت باشه حق میگی ولی گاها بخاطر خداس من خودم بخاطر خدا زنگ میزنم که خدا بیشتر دوسم داشته باشه،به رفتار سر تلفن مادرمم اصن اهمیتی نمیدم ....

سخت نگیر بی خیال مگه نمیگی مهم نیستن پس برات مهم نباشن اما پدرو مادر قضیه فرق می‌کنه انتظار دارن بیشتر ما تماس بگیریم من تقریبا هر روز زنگ میزنم مادرم خیلی کم پدرم هم همیشه جلسه هست اصلاوقت جواب دادن ندارد به مادرم هم زنگ نمیزنه چه برسه به من 

مامان من اصلا خوشش نمیاد زیاد زنگ بزنم منم خوشم نمیاد ، استاتر منم با یکی خاله هام تموم کردم ،ولی منم به این نتیجه رسیدم آدمهای احمق دورمون زیاده و نذار حماقتاشون  روت تاثیر بذاره ،نمیدونم چندسالته ولی از یه سنی به بعد میفهمی نباید اهمیت بدی به هیچ چیزی که باعث اذیتت میشه .روانشناس واینا هم نمیخواد بری