2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره مشکلم همینه من با سگی ک پشمالو و کوچیک نباشه نمیتونم نزدیک شم میترسممم 

نترس بابا آروم نازش کن

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

عزیزم این نژاد خیلی احساسی و باهوشن اصلا ازش نترس انرژی بالایی دارن و ولشون کنی فقط دنباله بازین تا انرژیشون تخلیه شه فوق العاده احساسین یکمی دیر وابسته میشن ولی وابسته شن دیگه ا کنارت تکون نمیخورن و خیلیم لوسن 

فعلا ب شوهرم گفتم ببرش مغازش تا یذره ترسم بریزه

بزار پیشت باشه عادت کنی واسه شب موقع خواب

پسره مشکلم همینه من با سگی ک پشمالو و کوچیک نباشه نمیتونم نزدیک شم میترسممم 

این حرفمو یادت بمونه یروزی چنان وابستش میشی ک دلت نمیخواد یلحظه ازت دور بمونه اگه نمیخوای از همین ردش کن چون خیلی وابستگی میاره

این حرفمو یادت بمونه یروزی چنان وابستش میشی ک دلت نمیخواد یلحظه ازت دور بمونه اگه نمیخوای از همین رد ...

عزیزم نژادش همینه درسته؟ آخه پشماش اندازه این نیست شوهرم گف انگار کوتاه کردن 

عزیزم نژادش همینه درسته؟ آخه پشماش اندازه این نیست شوهرم گف انگار کوتاه کردن 

ن عزیزم این اشپیتز پامرینه اینی ک شما دارید میکسه ژاپنیه بله ی مدت دیگه دمش روباهی میشه 

مشکل کمبود جا دارم آخه خونم خیلی کوچیکه کجا بزارمش دسشوییش چجوریه راحت یاد میگیره؟

ی پارک براش درست کن براش باید آموزش بدید

ن عزیزم این اشپیتز پامرینه اینی ک شما دارید میکسه ژاپنیه بله ی مدت دیگه دمش روباهی میشه 

ببخشید خیلی سوال کردم عزیزم ممنون که جواب میدید 

یعنی بدنش همینطور بی مو میمونه ؟ 

ببخشید خیلی سوال کردم عزیزم ممنون که جواب میدید  یعنی بدنش همینطور بی مو میمونه ؟

خواهش میکنم عزیزم هرسوالی داری بپرس اگه بدونم حتما جواب میدم...یخورده بیشتر میشه چون فکر میکنم تو این عکسی ک فرستادید موهاش کوتاه شده بیشتر دمشون پرپشته ی حالت چتری داره