2777
2789
دوستم داره از انگلیس میاد من کلی ادکلن سفارش دادم . حالا میگم نکنه اونجا هم فیک هست ؟ روم نمیشه از خودش بپرسم شاید احساس کنه بهش اعتماد ندارم .
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
کسی تجربه داره ؟
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
سلام عزیزم نه اگه از فروشگاه معتبر بخره همه اصل هستن نگران نباش الان هم فصل حراج هاست احتمالا بتونه با درصدی پایین تر بگیره حتی تو فرودگاه ها هم قسمت ترانزیت که میری همه عطر های اصل هستن که با 20 درصد تخفیفه معمولا . در واقع تکس رو ازش کم میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تقلبی باشه پدر اون شرکت رو در میارن مثل ایران نیست نمیشه حتی اسماونو رو محصولاتشون بزارن شرکت اصلی شکایت میکنه و سو میکنه کلی پول میگیرن بایت اینکار برا همین به صرفه نیست براشون
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟