2777
2789

بچه ها من کلا نوجونی سوبری داشتم....نه بوی فرندی...نه هیچی....درس و تلاش و دختر مثبت صد درصدی....

الان هم همونم....منتها قبلا دغدغه پیدا کردن مرد خوب نداشتم الان دارم....

واقعا میشه تو روابط امروزی عشق رو پیدا کرد؟ خیلی خیلی برام مهم شده که ازدواج درستی بکنم و مرد خوبی پیدا کنم ولی نمی دونم چطور...

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیشه من خودم پیدا کردم 

چند سالت بود و کجا؟

من عجله ندارم چون سنم واقعا کمه هنوز....اما....

دوست دارم قدم های اولیه ام هم درست باشن....وقت پای مرد بد حروم نکنم

انتظار عشق دهه های ۴۰ و اینارو نداشته باش

چون پسرای امروزی خیلیی لاشی شدن اکثرا و عشق خلاصه شده توو پولو قیافه

ولی بازم شاید پسر خوب باشه جز بابامو داداشم ندیدم

بابام ک خب سنو سالی گذشته ازش داداشمم ک از تو قنداقش عاشق زنش بود دوست بچگیاشه باهم بزرگ شدن بیشتر رفیقن تا زنوشوهر

حتی دامادمونم خوب نمیبینم حس میکنم پاش بیوفته خیانت میکنه

خلاصه من ک قطع امید کردم از پسرا

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر
انتظار عشق دهه های ۴۰ و اینارو نداشته باش چون پسرای امروزی خیلیی لاشی شدن اکثرا و عشق خلاصه شده توو ...

نمیشم که تا آخر عمر مجرد بود....من نمی تونم....

بالاخره یا روابط ازاد یا ازدواج...یکی رو باید طی کنم....

خطر روابط ازاد بیشتر از خیانت احتمالی نیست؟

چند سالت بود و کجا؟ من عجله ندارم چون سنم واقعا کمه هنوز....اما.... دوست دارم قدم های اولیه ام هم ...

از آشنا شدن با آدمای جدید نترس. اونایی که رفتار محترمانه ای دارن. باید تجربه کنی تا بعدا بلد باشی رابطتو حفظ کنی. من تو ۲۴ سالگی 

ببخشید منظورتون چ دوره هاییه؟ آموزش پیدا کردن مرد خوب؟😐

دوره های آموزش قبل از ازدواج 

قبلا نشنیدید؟

دوره های خودشناسی. دیگر شناسی. انسان شناسی. مدیریت روابط. دوره های زندگی مشترک خانم ها قبل از آشنایی و مختص آقایان و........ هزارتا دوره دیگه 

نمیشم که تا آخر عمر مجرد بود....من نمی تونم.... بالاخره یا روابط ازاد یا ازدواج...یکی رو باید طی کن ...

نمیگم ک مجرد بمون

چون خودمم مجرد نمیمونم فقط میگم انتظاراتت از مردا عشق افلاطونی نباشه ک بعدا مثل من نابود نشی

۱۰۰ خودتو برا مردا نزار

بخاطر مردی از خودت نگذر 

دوسش داشته باشا ولی ن بیشتر از خودت

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️  از این تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ تو 🔒 میزنی ب قلبت تا وقتی ک از خودت بهترین نساختی و از خودت راضی نبودی کسیو وارد قلبت نکنی،ی روزی من جفت روحیمو پیدا میکنم تا اون روز زندگی پر از پیروزی و شاد برا خودم میسازم🥰من مجرد هستم چقدر قبلا توو رابطه بودنی ترس داشتم از از دست دادن ادمی ک فکر میکردم اگ نباشه من هیچم ولی الان چقدر خوشحالم و چقدر افتخار میکنم ب خودم ک تونستم از پسش بربیام💖 ی روزی دفترم پر میشه از کاراییی ک تموم کردم همه کارهایی ک نیمه تموم ول کردم از امروز شروع میکنم ب تمام کردنش بعدش ی تاپیک میزنم ب همهه نشون میدم ک من تونستم😍کائنات در جهت پیشرفت من حرکت میکنه خدایا شکرت🧿🤍💫دوستان لطف کنید احترام خود را حفظ کنید وگرنه دیگران ب شما احترام نخواهند گذاشت ۱ ۲ ۳ ۴ تشکر تشکر

سلام بله پیدا میشه پس این همه خانم که همسرشون مداح یا سپاهی یا نیزو انتطامی یا ارتشی یا شغل آزاده ولی انسان حزب اللهی و مذهبیه از فضا که نیومدن

شما میتونید از طریق واسطه ها که توی هیئت ها و مسجد ها هستن اقدام کنید اگه خودتون مذهبی هستید 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
ببخشید منظورتون چ دوره هاییه؟ آموزش پیدا کردن مرد خوب؟😐

موتورم بخواهی سوار بشی باید آموزش ببینی و آزمون بدی 

حالا میخواهی مرد زندگی تو  همینجوری پیدا کنی ؟

نتیجه اش میشه همین انتخابهای از روی تلاطم هورمون و فانتزی های مغزی و استانداردهای مجازی و اینستایی که دورمون زیاده 😶

تازه  بهترین مردهم رندوم. بیاد سر راهت  اگر آموزش روابط بالغ رو ندیده باشیم  نمیشه به نتیجه امیدوار بود

سلام بله پیدا میشه پس این همه خانم که همسرشون مداح یا سپاهی یا نیزو انتطامی یا ارتشی یا شغل آزاده ول ...

اتفاقا همسر من نقطه مقابل این ها باید باشه.....

اتفاقا همسر من نقطه مقابل این ها باید باشه.....

آها چون گفتید عشق سالم گقتم ... البته بازم معیار هایی هسنگت برای دختر و پسری که مذهبی نیستن، اینه که معمولا پسر چقدر جنم و عرضه داره بیاد خواستگاری چون غیر این یا حتی بخ بهونه آشنایی بیشتر فقط سو استفاده بهش نگاه کنید بهتره چون آشنایی توی نامزدی هم میشه‌  الانم تست یانگ و شناسایی طرحواره های روحی اخلاقی و مشاوره پیش ازدواج برای همین روزا گذاشتن

البته سوالات خواستگاری هم خوبه یک تحقیقی کنید خوب نیست چیزی بپرسید که با بله و خیر باشه باید نوع سوالات طوری باشه که طرف محبور باشه توضیح بده و ازبین صحبتاش بکشید بیرون خلقیات رو 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅