2777
2789
عنوان

احتباس ادراری 😭

774 بازدید | 24 پست

سلام خانوما

چند وقته احتباس ادراری گرفتم مثانم کامل تخلیه نمیشه الان کلیه هام درد میکنه تو را خدا دکتر اورولوژی خوب در این رابطه تو مشهد اگر کسی میشناسه معرفی کنه تو را خدا دعاتون میکنم 🙏🙏🙏

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

فعلا تا بری دکتر سیپروفلوکساسین بخور 

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم این قرص چیکار میکنه شما احتباس ادراری داشتین موثر بوده براتون؟

عفونت داری برا همین اینجوری شدی 

هر ۱۲ ساعت یدونه بخور 

درد و حالت کشیدگی هم داری یا نه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
عفونت داری برا همین اینجوری شدی  هر ۱۲ ساعت یدونه بخور  درد و حالت کشیدگی هم داری یا نه

نه عزیزم عفونت ندارم یه بار رفتم دکتر سونو آزمایش ادرار و آزمایش خون دادم مشکلی نبود فقط مثانم کامل تخلیه نمیشه دکتر پرازوسین و باکلوفن تجویز کزد ولی موثر نبود 

عفونت داری برا همین اینجوری شدی  هر ۱۲ ساعت یدونه بخور  درد و حالت کشیدگی هم داری یا نه

گفتم یه دکتر دیگه برم ببینم چی میگه 

نه عزیزم عفونت ندارم یه بار رفتم دکتر سونو آزمایش ادرار و آزمایش خون دادم مشکلی نبود فقط مثانم کامل ...

اونموقع هم علاعمت در این حد بود؟

اونموقع هم علاعمت در این حد بود؟

نه کلیه هام درد نمی‌کرد الان فک کنم عفونتم گرفتم 😔

من دیسک کمرم دارم البته دکتر مغز و اعصاب گفت از دیسکت نیست ولی اورولوژی گفت شاید از دیسکت باشه خیلی نگرانم. نمیدونم چ دکتر برم اورولوژی برم دوباره یا باز برم مغز و اعصاب  

نه تو سونو کلیه و مثانه سالم بود همه چی من دیسک کمر دارم دکتر اورولوژی گفت احتمالا از اونه ولی دکتر مغز و اعصاب میگه از دیسکت نیست 

شما هم احتباس داری؟