2777
2789
عنوان

فروش هویت!

98 بازدید | 10 پست

بچه ها...یکی از اقوام نزدیکم میخواد حسابشو با کارت ملی بفروشه یه جا و در ازای ماهی حدود ۳۰ میگیره....

من میدونم....تهش یا مالیات کلان میاد حسابش....یا جنایت شده و دادگاه و شاید زندان و بدتر....

اما قانع نمیشه....طرف بچه نیست ۳۵ سالشه.....اما گوش نمیده....منم نمی تونم بگذرم برام عزیزه....دعوا کردیم الان....چیکار کنم؟ بی خیال شم باید بدبختی شو ببینم

به امید روز های بهتر ادامه میدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خسته شده از زندگی دوست داره بره زندان 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

باید به بزرگترش بگی کسی که ازش حساب ببره، به نظرم جلوش بگیر اون الان عقلش کار نمیکنه فقط پول میخواد

بزرگتر ۳۵ ساله اخه؟ مرد هست....زنش هم موافقه و خوشحال....منم کم سنم محلم نمیدن....دقیقا....۳۰ تومنو دیده کور شده...

به امید روز های بهتر ادامه میدم....