2777
2789
عنوان

خونمون دلگیره؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 38 پست

دلگیر نیست ولی خیلی رنگ طوسی تکرار شده به رنگها تنوع بده اینجوری سرده یه ذره فضا رو گرمش کن 

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
 دلم میگیره نابود میشم وثتی یه جونه تاریک باشه خواهر شوهرم عاشق خونه تاریکه نصف شبم باشه یدونه& ...

خونمون خیلی پر نوره ولی دیزاین تیرس وایسا بندازم ببین

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونمون خیلی پر نوره ولی دیزاین تیرس وایسا بندازم ببین

سلیقه خودتون از همه مهم تره عزیزم هرکسی همونطوری ک دوست داره خونشو میچینه ک حالش خوبه  شعی کن حال خودت تو خونه ات خوب باشه خیلیا هستن عاشق رنگای تیره ان خیلیا هم عاشق رنگای روشن بستگی به شلیقت داره

ولی وسایلت این یه عکسی ک گذاشتی قشنگه  و خاصه مبارکت باشه جیگر

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

دلم میگیره نابود میشم وثتی یه جونه تاریک باشه خواهر شوهرم عاشق خونه تاریکه نصف شبم باشه یدونه& ...

کل نور خونه از پنجره هاست تا یه ساعتی اصلا برق روشن نمیکنم مگر هوا ابری باشه

من پاتریکم پاتریک تپلو! 

ممنونم عزیزم تشکر از نظر زیبات

💙🦋🫀

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

خودت باید خواسته باشی راحت باشی مگه مامیخوایم توخونت زندگی کنیم من خونم خیلی خلوته چون دوست دارم بچه هامم نمیزارن. خواهرشوهرم خونش خیلی شلوغه به خونه من میگه عین مسجده ولی خونه خودش  انگاری میری سمشاری هرکسی یک سلیقه ای داره وسایلتو خواستی که خریدی

کل نور خونه از پنجره هاست تا یه ساعتی اصلا برق روشن نمیکنم مگر هوا ابری باشه

اگه رنگ پرده هات روشن بودخیلی بهتر میشد فک کنم. فقط یه چیزی مثل گلدون کم داری چند تا گل طبیعی خونتو عالی میکنه