2777
2789

من به بدبختی و با جون کندن حدود ۶۰ میلیون جمع کردم میدونم خیلی کمه اما تمام سرمایمه

پدرمم یه پرشیا داره ک مدل ۸۹ عه،تصادفی نیست ولی خب کارکرده س

حالا من موندم طلای آب شده بخرم یا ماشین بابامو بفروشم یه مقدار پولی ک خودم دارم و خودش داره رو بذاریم روش یه ماشین بهتر بخره

به نظرتون کدوم سرمایه گذاری بهتریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین برا پدرتون میشه ولی طلای آب شده برا خودتون ...

پیشنهادم ثبت نام مسکن ملی در وهله اول هست و یا مسکن مهر 

پیشنهاد دومم طلای آب شده در صورتی که بخواید بالاتر از یک سال اونو نگهدارید در غیر اینصورت اصلا طلا چه اب شده چه آب نشده نخرید ...

پیشنهاد سوم ایجاد یک کسب و کار مطمئن ...شراکت رو اصلا توصیه نمیکنم چون دردسر داره ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ماشین برا پدرتون میشه ولی طلای آب شده برا خودتون ... پیشنهادم ثبت نام مسکن ملی در وهله اول هست و یا ...

سلام ببخشید ثبتنام مسکن ملی شرایطش چی هست

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

ببین طلا و ماشین یه سرمایه گزاریه نسبتا معمولی و خوبه الان نمیشه گف کدوم

طلا مطمئن راحت تره اما سود آنچنانی در کوتاه مدت نداره 

اما ماشین بدرد خرید و فروش میخوره تو بخری با یه استفاده حتی کوچیک بفروشی دوباره سریع بخری و اینو ادامه بدی سود خیلی بیشتری داره

اگه یذره ریسک پذیر تر باشی ببین تا چند ماهه دیگه نیاز اصلی مردم منطقه ای ک هستی چیه اما اینو توصیه نمیکنم بشما

طلای آب شده چون اگه ماشین عوض کنی 60 میلیون دادی و فقط یه دستت درد نکنه شنیدی فقط خیلی حواست جمع طلا را از جای معتبر بخری

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

من پولم گزاشتم بانک سود بره روش چون طلا خودم خریدم نیاز داشتم بفروشم دیدم هیچی نصفش ضرر بود برام😑چون طلا پایین بالا دار و اینکه گزاشتم بانک سود بره روش بعد وام بگیرم بیشترش کنم

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید