2777
2789
عنوان

من دختر خوبیم با این ویژگی ها?

190 بازدید | 10 پست

خانوادم میگن من دختریم که دلم نمیاد به خانوادم بگم اون لباسی که میخام بخرید یا کسی بهم توهین کنه جوابشو نمیدم بقیه فکر میکنن بی زبونم فقط موقعی که لزوم داشت حرف زدم همه تعجب میکنن بخاطر این اخلاقم منو به چشم یه دختر احمق میبینن وخیلی خجالتیم از کنار مردی رد بشم سرمو میندازم پایین تاحالا باهیچ پسری دوست نشدم

همیشه کارای خونه رو انجام میدم وخیلی تمیزم  وزرنگم هیچوقت جایی تنهام نرفتم به جز مدرسه همش توخونه ام هیچی نکشیدم تابحال انقدر اروم وکم حرفم که صدایی ازم درنمیاد 

به نظرم دنیا ندیده شدی اینطوری پخته نمیشی و بعدها برات سخت میشه 

کم کم شروع کن روابط اجتماعیت رو گسترش بده مثلا برو کافه ای جایی یک بار در هفته بیرون باش بیشتر معاشرت کن توی بزرگسالی این اخلاقا برات سخت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم و کم حرف سعی کن نباشی خیلی خوبه ک خودداری و بقیه چیزایی ک گفتی خیلی هم خوبه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

من اینجور بودموالان که چندسال گذشته فهمیدم چه اشتباهی کردم تو دانشگاه خیلی اذیت میشی از همین الان روی تغییرت کار کن و به هرکس اندازه لیاقتش بها بده هرکیم هرجی بهت گفت بی ادبی نکن ولی جوری جوابشو بده که دیگه حرفی نزنه هرچی خودتو بیشتر بگیری بیشتر قابل احترامی برای این مردم

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

من چی دختر خوبیم؟😂😶

زبون دراز و دعوایی.

چن تا دوسپسرم داشتم( نهایتشم ی هفته فق میموندم)

کارای خونه رو انجام نمیدم.

ساکت و مهربونم نیستم.

برون گرام.

آیا دختر خیلی خوبی نیستم؟😂🥲

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...

همه تعجب میکنن بخاطر این اخلاقم منو به چشم یه دختر احمق میبینن وخیلی خجالتیم از کنار مردی رد بشم سرمو میندازم  

☝️☝️ 

این موردی که خودت گفتی ،یعنی این اخلاق شما توسط دیگران سؤ تعبیر میشه . پس لازم هست تجدید نظر کنی. 

به دیگران احترام بزار و دیگران هم ملزم هستند به شما احترام بزارند . اگر غیر از این بود _هست_ نیاز به تغییر رفتار ،گفتار و نوع ارتباط داری . 

سر پایین انداختن در مواجه با آقایون هم خصلت جذابی نیست . در عصر حاضر نیاز هست با جنس مخالف ارتباط داشته باشی .. بتونی مراوده کنی .. حرف بزنی .. ابراز وجود کنی ..

سطر اول ک نوشتی "دلم نمیاد به خانوادم بگم اون لباسی که میخام بخرید" سعی کن تغییر بدی

بعد ازدواج هم نمیتونی از شوهرت بخای برات بخره یا اگه اون چیزی بخره تو معذب میشی یا مانعش میشیاین اخلاقت ب نفع خودت نیست